• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2019

10:11

KIRJOS JE OPTEREĆEN MRŽNJOM PREMA ĐOKOVIĆU: Mnogima se dopalo šta sam rekao o Noletu!

Tenis

KIRJOS JE OPTEREĆEN MRŽNJOM PREMA ĐOKOVIĆU: Mnogima se dopalo šta sam rekao o Noletu!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos nastavio je da komentariše najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Nakon izjava kojima je šokirao mnoge, kontroverzni igrač ponovo je "briljirao"

Nedavno je Kirjos rekao kako nikako ne može da podnese Đokovića te da mu mnogo smeta način na koji Nole proslavlja pobede.

FEDERER SE SVETI ĐOKOVIĆU! Nema Novaka na Lejver kupu ove godine!

- Bez obzira na to šta drugi kažu, moje mišljenje se neće promeniti - rekao je Kirjos.

Upitan da li je iko u svlačionici komentarisao njegov stav, Nik je odgovorio:

- Nekima se čak i dopao. Neću da imenujem sada. Ipak, bez obzira na to da li se nekome sviđa ili ne, ja sam bio samo iskren - dodao je Australijanac.

Kirjosa očekuje turnir u Kvinsu, koji će mu poslužiti kao priprema za Vimbldon.

- Jedan sam od najboljih igrača na travi kada imam dobar dan. Znam da mogu da se nosim sa pritiskom na ovoj podlozi. Na Vimbldonu sam odigrao neke spektakularne mečeve. Ne znam koliko ću još igrati, tako da taj turnir ne uzimam zdravo za gotovo. Važno je da mentalno budem spreman. Nisam siguran da mogu dve vezane nedelje da budem na najvišem nivou, ali potrudiću se - kaže Kirjos.

Australijanac je preskočio Rolan Garos, pošto je prethodno diskvalifikovan sa turnira u Rimu.

- Nije imalo mnogo smilsa da igram tamo. Nisam dovoljno trenirao. Želeo sam da pređem na travz što pre - zaključuje Nik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija