• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2019

09:52

VIŠE JA VREDIM OD PRVE TENISERKE SVETA! Nadal šokirao izjavom na Vimbldonu!

Tenis

VIŠE JA VREDIM OD PRVE TENISERKE SVETA! Nadal šokirao izjavom na Vimbldonu!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal igra izvranredno ovog leta, ali očigledno da mu mentalni sklop ne dozvoljava da šmekerki prećuti na stvari koje mu se ne dopadaju

Nadal je posle sjajnih izdanja u Rimu i Parizu nastavio sa nizom trijumfa i u Londonu gde će u sredu igrati četvrtfinale protiv Sema Kverija, ali daleko od toga da je briljirao i u izjavi posle ubedljive pobede nad Žoaom Souzom.

(FOTO) NADAL UNIŠTIO NESREĆNOG CONGU! Surovi Rafa se prošetao do osmine finala!

Špancu je zasmetalo što nije otvorio Centralni teren već je to prepušteno prvoj teniserki sveta Ešli Barti.

Ja sam broj dva na svetu, osvojio sam 18 grend slemova. Neću odgovoriti da li je ona zaslužili ili ne. Neka sami odluče. Iako je Barti prva teniserska na svetu, iako je osvojila Rolan Garos i igra sjajno, mislim da više vredim i značim u svetu tenisa od nje - rekao je Nadal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija