• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2019

11:24

DA NIJE MALO KASNO? Kirjos sad ne želi da loše utiče na druge tenisere!

Tenis

DA NIJE MALO KASNO? Kirjos sad ne želi da loše utiče na druge tenisere!

Podeli vest

Nik Kirjos i Stefanos Cicipas su u prvom kolu završili takmičenje u parovima u Vašingtonu, ali Australijanac želi da ponovo igraju zajedno. Uz jedan uslov

- Bilo je zanimljivo. Stefanos je odličan igrač, njegova karijera je tek počela i očekujem da bude vrlo uspešan. Na sreću, nije napravio greške kao ja. Ako ostane mentalno jak, kao što je sada, može da ostvari mnogo toga - rekao je Kirjos.

NOVAKA NE VOLE ZBOG BIZARNOG PONAŠANJA! Sramota, Vudbridž pljuje Đokovića kao njegov zemljak Kirjos!

On je otkrio zašto ne želi da se druže i van terena.

- Voleo bih da igramo ponovo zajedno. Pričali smo o Sinsinatiju i Pekingu. Ipak, van terena bih voleo da se ne družimo previše, kako ne bih loše uticao na njega - zaključio je Kirjos.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija