• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

12:49

SKANDAL U ITALIJI! Sudija bodrio igrača dok je drugi bio u toaletu!

Tenis

SKANDAL U ITALIJI! Sudija bodrio igrača dok je drugi bio u toaletu!

Podeli vest

Na meču Italijana Enrika Dala Valea i Portugalca Pedra Souse kamere su zabeležile razgovor sudije Đanluka Moskarela i Souse na pauzi između setova

Sousa je osvojio prvi set rezultatom 7:5, Dala Vale otišao do toaleta. Moskarela sišao sa stolice i porazgovarao sa Portugalcem.

On je Pedru pružao savete na "italijansko-portugalskom", pružao mu podršku i govorio mu da je trebalo već da pobedi i da je bolji.

- Pedro, ostani fokusiran. Možeš da završiš za dva minuta, ostani fokusiran. Hajde, veoma je vruće, molim te skoncentriši se. Ja sam star i ne prija mi ovo sunce. Mogao si već da završiš sa 6:1, 6:1. Imao si 45 brejk lopti. Znaš šta je trebalo da uradiš, ali si 'gurao' loptu. Hajde, ostani fokusiran - kazao je Moskarela.

NOLE DOBIO PROTIVNIKA! Đoković protiv kvalifikanta u 1. kolu turnira u Tokiju

(VIDEO) NOVAK PROGOVORIO JAPANSKI! Stigao u Tokio i odradio prvi trening!

 

Moskarela je krenuo da se bavi suđenjem 2010. godine i do tada je stekao solidnu reputaciju. Nije neobično da sudije često steknu i prijateljstva na ATP Turu sa igračima, ali definitivno nije ni dozvoljeno na ovakav način ih ohrabrivati i savetovati tokom mečeva.

Sa sličnom situacijom javnost se susrela na prošlogodišnjem US openu, kada je sudija Mohamed Lajani tešio Nika Kirjosa i ohrabrivao ga.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17