• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

13:14

AUUU TIM SE BAŠ OBRUKAO! Dečko, kukanjem nikada nećeš pobediti Đokovića!

Tenis

AUUU TIM SE BAŠ OBRUKAO! Dečko, kukanjem nikada nećeš pobediti Đokovića!

Podeli vest

Mnogi smatraju da bi Austrijanac Dominik Tim mogao ove sezone da pomrsi račune NOvaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federu, ali posle ovogo šta je rekao, pitanje je...

Tim kaže da mu je bilo teško da se privikne na šljaku na turniru u Rio de Žaneiru, nakon što je igrao na Australijan openu na betonu i porežen je u finalu od prvog tenisera sveta.

Istina, jesu Novak, Rafa i Rodžer govorili da nije lako menjati, podloge, gradove, ali sa 26 godina im je to bila najmanja briga. U glavi su im bile samo pobede i trofeje i kako do njih doći.  

(VIDEO) MELBURNOM ODJEKIVALO - KOSOVO JE SRCE SRBIJE! Evo kako su navijači bodrili Đokovića skoro 4 SATA!

(VIDEO) KADA MI JE TEŠKO, SETIM SE DA JE MOJ NAROD ČEKAO U REDU ZA HLEB I MLEKO! Emotivni Đoković otvorio dušu nakon osme titule u Australiji!

 

Dominik Tim je bio favorit za osvajanje turnira u Brazilu, istog koji je sebi pripisao 2017. godine, ali kaže da je imao problema da se navikne na šljaku. Objasnio je4 da mu je teško pao poraz od Novaka Đokovica u finalu Australian Opena posle pet odigranih setova, a u polufinalu Rio de Žaneira izgubio je od Đanluka Madera sa 7:6, 7:5.

KAKVO POŠTOVANJE PREMA ĐOKOVIĆU! Evo šta je Tim rekao pred finale sa Srbinom!

IZVINI NOVAČE, SVI SMO MI BUDALE! Australijanac ODRŽAO LEKCIJU! Niko se nije usudio OVO DA KAŽE O RAFI I RODŽERU!

 

- Svaki turnir posle gren Slema bude pomalo iscrpljujući. Uvek je teško vratiti se u formu i pripremiti telo za novo takmičenje. Pogotovo je teško kada igrate finale grend slema. Uz to, promenio sam podlogu, državu... Nije lako i zbog toga nisam mogao da pokažem svoju najbolju igru, čak ni u prva dva kola - objasnio je Tim.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17