• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2020

12:03

BIO JE PENZIONER 10 DANA! Niko nije znao da je Đoković ostavio tenis! Jelena otkrila kako je Novaka ubedila da promeni odluku!

Tenis

BIO JE PENZIONER 10 DANA! Niko nije znao da je Đoković ostavio tenis! Jelena otkrila kako je Novaka ubedila da promeni odluku!

Podeli vest

Novak Đoković je 2018. godine odlučio da ostavi tenis! Bio je siguran da neće više igrati, a supruga Jelena otkrila je kako je došlo do preokreta

- Rekao mi je da odustaje. Izgubio je u Majamiju, bio je to zaista užasan poraz nakon kog nas je okupio sve i rekao "ljudi, ja sam završio s ovim". U tom trenutku pomislila sam "šta?", a on je jednostavno rekao "da, to je to" - ispričala je Jelena američkom novinaru Grejemu Besindžeru.

Nastavila je u istom ritmu.

-  Nakon toga rekao je da bi trebalo razgovarati sa sponzorima. Rekao je: "želim da budem iskren s njima, ne znam da li prestajem s tenisom na godinu dana ili zauvek. Recite im da ako žele ostanu uz mene, a ako ne žele to je u redu. Samo želim da svi budu ok sa odlukom.

Nole je 10 dana bio siguran da je završio sa tenisom.

- On kada odluči da želi da prestane sa tenisom to znači da više ne želi ni da ga gleda, ni da igra iz zabave. Rekao mi je da ne želi više ništa da ima sa tenisom. A ja sam zavolela tenis i našla sam neku staru mašinu za loptice, igrala sam, Stefan mi ih je skupljao i dodavao. Novaku je tenis postao opterećenje. Ali kada je video koliko se Stefan i ja zabavljamo, a on sedi bez patika, bez majice pored... pitao je "mogu li i ja da dobijem reket", a ja sam mu odgvoroila da je on doneo svoju odluku i da sada ostavi teren nama, da je sada došlo naše vreme. Zadirkivala sam ga. Ali Stefan je insistirao da tata razmeni nekoliko loptica s njim. Novak je ustao i probao i shvatio da se ne oseća loše. Igrali smo malo i nakon toga je ponovo svaki dan išao sa decom na teren - objasnila je Jelena.

Foto: facebook.com

Na kraju promenio je odluku.

-  Poslednjeg dana odmora, konačno se obukao kako treba, obuo je svoje patike za tenis i rekao: "Zvaću Marjana i pitaću ga da ponovo bude moj trener". I sve nakon tog je istorija - rekla je Jelena.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

Opet laže, da bi se podvukla navijačima. Ne vredi. Koliko je Novak ok, toliko je ona nula.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17