• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

22:32

UDARILA NA NOLETOV PLAN SADA MENJA PRIČU! Evo kako naša teniserka pokušava da se IZVUČE!

Tenis

UDARILA NA NOLETOV PLAN SADA MENJA PRIČU! Evo kako naša teniserka pokušava da se IZVUČE!

Podeli vest

Naša teniserka pokušava da se izvuče... Kritikovala je plan Novaka Đokovića za pomoć slabije rangiranim igračima a sada je promenila priču

 - Moj intervju za ukrajinski BTU je bio na temu rada u Savetu igrača i na temu pomoći igračima - rekla je Aleksandra Krunić a prenosi "Telegraf".

Nastavila je u istom ritmu.

- Novakova ideja je bila jedna od brojnih tema u sklopu tog intervjua. Moj posao u Savetu igrača je da zaštitim interese igračica i da zajedno sa devojkama u savetu pronađemo najbolje rešenje za WTA igračice.

Tvrdi da nije pričala loše o Noletovom predlogu.

- Nisam komentarisala Novakovu ideju kada je u pitanju ATP već njena primena u okviru WTA. Odlučeno je da se pomaže u skladu sa ostvarenom zaradom nakon zaključka da je ovo bolji pristup nego pomoć na osnovu ranga.

Pokušala je da se izvadi.

 Novakova ideja je potencijalno dobro rešenje za ATP, ali moramo razdvojiti stvari i napraviti razliku izmedju ženske i muške konkurencije. Na kraju krajeva, to je i moj posao u Savetu i usaglasile smo se da je rešenje koje predlažemo najbolje moguće za sve igračice. Lično sam uvek za pomoć drugima i javno sam uvek na tu temu govorila, ali je moj zadatak sada bio da budem učestvujem u odluci za dodelu novca onima kojima je zaista najpotrebniji i naša odgovornost kao Saveta je bila da igračice dobiju dovoljnu svotu novca tako da on zaista bude od pomoći, a ne da se raspline.

Na kraju je istakla da se zarade razlikuju.

-  Treba imati u vidu i da se zarada 250. muškarca i 250. žene značajno razlikuje i da žene zaradjuju mnogo manje pa smo tako morali početi od višeg ranga i time završiti na višem rangu. Opcija pomaganja do 700. mesta u WTA nije bila u opticaju jer je zajednička procena unutar Saveta bila da takva pomoć ne bi bila dovoljno efikasna  - navela je Aleksandra Krunić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
user

pre 3 godine

Stvarno je sramota da napadate devojku. Valjda ima pravo na svoje misljenje, kao sto ga ima i Novak kad ga branite a prica nebuloze. Dvostruki arsini. Jos napadate mladu devojku, kao pokusava da se izvuce, gori ste od najgorih!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija