• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

15:00

DA LI JE OVO MOGUĆE? SIGURNO SE ŠALI! Britanac je podržao Novaka!

Tenis

DA LI JE OVO MOGUĆE? SIGURNO SE ŠALI! Britanac je podržao Novaka!

Podeli vest

Novak Đoković je ozbiljno iskritikovao organizatore Otvorenog prvenstva Francuske

U meču protiv Danijela Galana, na terenu "Filip Šatrije" krov je počeo sporo da se spušta, ali sudija Đaume Kampistol nije mario zbog kiše.

Foto: tanjug/ap photo

 

Novaku je u jednom trenutku prekpelo, pa je tražio da se zaustavi meč, dok se ne spusti krov kako se teniseri ne bi povredili, jer se Galan u jednom trenutku okliznuo.  Taj detelj je prokomentarisao legendarni Britanac Tim Henman.

- Ne bi smelo da se dešava da Đoković kaže sudiji da je klizav teren, to može da bude veoma opasno. Definitivno je prekinut meč prekasno. To nije dobro za ugled tenisa i uopšte turnira -  rekao je Henman gostujući u studiju Eurosport.

Dožoveli smo  da Britanci nešto lepo kaću o Novaku, pošto smo navikli da ga uglavnom kritikuju.

Foto: tanjug/ap photo

 

Henman se složio sa prvim teniserom sveta.

- Zanimljivo je da se krov na 'Šatrijeu' sa jedne strane veoma brzo zatvori, a sa druge nije taj slučaj. Krov bi morao da se zatvori do kraja.

Foto: tanjug/ap photo

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija