• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2021

09:50

JOŠ SAMO OSAM NEDELJA! Novak počeo 303. nedelju na tronu, uskoro ruši Federera!

Tenis

JOŠ SAMO OSAM NEDELJA! Novak počeo 303. nedelju na tronu, uskoro ruši Federera!

Podeli vest

Novaka Đokovića osam nedelja deli od obaranja rekorda Rodžera Federera po broju nadelja provedenih na prvom mestu na ATP listi

Prvi teniser sveta uskoro će ispisati nove stranice istorije "belog sporta", počeo je 303. nedelju na prvoj poziciji na ATP listi.

Novak Đoković će, kako trenutno stvari stoje, 8.marta će svrgnuti Rodžera Federera, koji je sa 310 nedelja rekorder po broju nedelja provedenih na čelu ATP karavana.

 

 

Samo čudo može  Srbinu da pokvari planove jer će uskoro da svrgne Švajcarca s trona. Federer, iako je najavljeno njegovo učešće na Australijan openu, otkazao učešće, jer se nije oporavio nakon operacije kolena.

Foto: tanjug/ap photo

Rafael Nadal gleda u leđa Novaku Đokoviću

Đoković na prvom mestu ima 12.030 bodova, drugi je Nadal sa 9.850, potom slede Tim sa 9.125, Medvedev 8.470, Federer 6.630...


Što se tiče Srba, Dušan Lajović je 25. sa 17.85 bodova, 30. mesto zauzeo je ove nedelje Filip Krajinović 1.673, Miomir Kecmanović je 42. sa 1.328 bodova, dok je 55. Laslo Đere sa 1.068 bodova.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEKA DRHTI PLANETA! Novak ima poseban cilj u 2021. godini!
Tenis

NEKA DRHTI PLANETA! Novak ima poseban cilj u 2021. godini!

Novak Đoković planira da upiše hiljaditi trijumf na ATP turu, čime bi u još jednom segmentu dokazao da je rame uz rame sa Federerom i Nadalom ili da je čak uspešniji od njih * Nole ima 934 pobede, Španac 1.004, a Švajcarac 1.242 trijumfa

05.01.2021

12:30

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17