• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2021

07:11

OTKRIVEN IDENTITET FATALNE SRPKINJE! Evo ko je Noletova plavooka navijačica i koliko ima godina

Tenis

OTKRIVEN IDENTITET FATALNE SRPKINJE! Evo ko je Noletova plavooka navijačica i koliko ima godina

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pre nedelju dana došao do 18. grend slem titule, a devete na Australijan openu. Ipak, tokom turnira u Melburnu je slavu sa Noletom podelila i njegova verna navijačica, prelepa plavooka plavuša

Ona je sa šajkačom na glavi bodrila Novaka, radovala se njegovim pobedama, a na društvenim mrežama se povela polemika oko toga ko je zapravo ona.

Sada je konačno otkriven njen identitet.

Da, ja sam ta devojka sa prelepim očima, hvala na komplimentu, zovem se Danica Blagojević, udata za Aleksandra Blagojevića imamo troje dece, Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima 9 godina - rekla je Danica za "Sputnjik".

Otkrila je Danica i da ima 41 godinu, kao i to da u Melburnu sa svojim suprugom ima mali porodični biznis - frizerski salon. Aleksandar je frizer, a ona je kozmetičarka.

Danica otkriva i da poznaje najboljeg tenisera sveta, kojeg je tog dana bodrila.

Upoznala sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melburn sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem. Imam tu sreću da je Dejan moj rođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski Klub u Kragujevcu - istakla je prelepa Srpkinja.

 

Ona je rođena u Melburnu, ali su njeni roditelji iz Šumadije, mada nije rekla odakle.

Šajkaču sam kupila u Jagodini, kada sam poslednji put bila u Srbiji 2018. godine. Bila sam sa porodicom u poseti rođacima, u poseti zemlji mojih predaka.

Na kraju je otkrila i kako je došla do ulaznica za ovogodišnje finale.

Volim da gledam uživo Noleta svaki put kada dođe u Melburn, ali ove godine finale se igralo na rođendan mog supruga. Iznenadila sam ga! Kupila sam dve karte da gledamo Noleta i tako proslavimo. Sledeće godine rezervisaću iste karte, ista sedišta, nosiću istu šajkaču i nadam se, ako Bog da, Nole ponovo pobeđuje u finalu - poručila je Danica Blagojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kako da ne

pre 3 godine

Zena u 5. deceniji, odrasla deca a vi je zovete "devojka". Svasta

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija