• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2021

07:11

ZVEREV SVIMA OTKRIO ĐOKOVIĆEVU TAJNU! Evo kada Novak planira da ode u penziju!

Tenis

ZVEREV SVIMA OTKRIO ĐOKOVIĆEVU TAJNU! Evo kada Novak planira da ode u penziju!

Podeli vest

Nemački teniser Aleksandar Zverev ozbiljno je zabrinuo najveće rivale Novaka Đokovića

Zverev i Đoković su veliki prijatelji, iako su rivali na terenu, druže se van njega, a i često treniraju zajedno.

Nemac sigurno dobro upoznaje Srbina, pa kaže da naš as neće završiti karijeru dok ne obori sve rekorde.

Novak je nedavno postao najdugovečniji teniser, pošto je 11. marta nadmašio Rodžera Federera. Đoković trenutno ima dva grend slema manje od Rafaela Nadala i Rodžera Federera i to mu je primarni cilj, da nadmaši najveće protivnike. 

- Novakovi rekordi govore sami za sebe. Osvojio je toliko trofeja, postavio brojne rekorde, najviše vremena je proveo na prvom mestu... - nabrajao je Zverev pa dodao:

Foto: reuters

 

- Ali, i dalje je gladan. Mislim da se neće zaustaviti dok ne obori sve rekorde. Želim mu da bude na turu još mnogo godina, iako bih voleo da ga pobedim još nekoliko puta - iskren je bio Zverev.

Đokovič i Zverev do sada su odigrali osam mečeva, a Srbin vodi 6:2. Zverev ga je poslednji put pobedio 2018. godine na Završnom mastersu u Londonu.

Novak Đoković prvi meč u Monte Karlu igra u sredu protiv Janika Sinera od 12.30 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija