• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2021

10:15

ĐOKOVIĆ PRIČAO O VAKCINACIJI! Otkrio detalje razgovora sa ATP!

Tenis

ĐOKOVIĆ PRIČAO O VAKCINACIJI! Otkrio detalje razgovora sa ATP!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković pred početak mastersa u u Monte Karlu dotakao se pitanja vakcinacije tenisera

Novak Đoković je otkrio da je o vakcinama pričao sa jednim od zvaničnika ATP.

- Mnogo je razgovora o toj temi, pitao sam danas jednog tur menadžera razgovaraju li unutar ATP o tome - prenosi Sportklub reči Đokovića, koji dodaje:

Foto: reuters

Novak Đoković na terenu posle dva meseca

- Aktivno razgovaraju o tome da se vakcinisani igrači liše restrikcija. Takođe, rečeno mi je da, nezavisno od toga, rade na popuštanju restrikcija, tj. da ne bude mehur u zemljama koje to ne zahtevaju. Može se izdržati nekoliko nedelja, ali cele godine su ta pravila – to utiče ne samo fizički, nego psihički i emotivno. Nisam ni ja želeo da igram Majami – ne mogu da prihvatam neke stvari koje ranije jesam, jer želim da budem muž i otac koji je prisutan - jasna je bio prvi teniser sveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NOLE OPET ODUŠEVIO SRBE! Evo šta je rekao o Beogradu!
Tenis

NOLE OPET ODUŠEVIO SRBE! Evo šta je rekao o Beogradu!

Osvedočeni patriota i najbolji ambasador Srbije u svetu, Novak Đoković, spreman je za predstojeći turnir u Monte Karlu i iako kaže da se tamo oseća kao kod kuće ne propušta priliku da na sav glas hvali svoju zemlju i rodni grad

12.04.2021

07:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija