• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2021

13:21

FEDERER PRODAJE GREND SLEM USPOMENE! Zna se i zašto! Očekuje zaradu od 1.500.000 evra!

Tenis

FEDERER PRODAJE GREND SLEM USPOMENE! Zna se i zašto! Očekuje zaradu od 1.500.000 evra!

Podeli vest

Navijači Rodžera Federera imaće jedinstvenu priliku da dođu u posed nekih predmeta iz karijere svog idola, jer će ovog leta održati aukciju ličnih predmeta

Na aukciji uživo, koja će se održati 23. jula, naći će se 20 predmeta, a svaki će biti povezan na neki način sa svakim od Federerovih 20 grend slem titula.

Rodžer prodaje predmete kako bi prikupio novac za svoju humanitarnju organizaciju, a cene će se kretati od 3.000 funti do 70.000 funti.

Ponuđeni predmeti će biti odeća i reket sa Federerove pobede na Rolan Garosu 2009. nad Robinom Soderlingom, uključujući i patike.

Foto: Reuters

Rodžer Federer

Navijači i kolekcionari također će moći da licitiraju za komplet i reket iz 2007. godine koje je koristio tokom drugog od svoja tri finala Vimbldona protiv Rafaela Nadala, uključujući patike sa zastavama koje označavaju njegove naslove u Vimbldonu. 

Federerov elegantni beli kardigan s ukrasom RF, kojeg je nosio pre meča protiv Endija Mareja u finalu Vimbledona 2012. godine, također će biti na aukciju, kao i patike koje je nosio kad je 2005. osvojio treći uzastopni Vimbldon protiv Andija Rodika.

Foto: Reuters/Denis Balibouse

 

- Svaki predmet predstavlja trenutak u mojoj karijeri i omogućava mi da podelim deo svoje arhive sa fanovima širom sveta. Što je još važnije, prihod ide u humanitarnu organizaciju Rodžer Federer - kazao je Federer. 

Procenjeno je da bi ova kolekcija mogla da donese Federeru oko milion evra, ali se nadaju da će biti bar milion i po.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija