• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2021

19:00

ŽELIM TROFEJ NA ROLAN GAROSU! Novak ZAGRMEO u Parizu i oduševio NAVIJAČE!

Tanjug/AP

Tenis

ŽELIM TROFEJ NA ROLAN GAROSU! Novak ZAGRMEO u Parizu i oduševio NAVIJAČE!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa

Đoković je delovao veoma ubedljivo tokom celog meča protiv Pabla Kuevasa i na kraju slavio sa 3:1 na svom predstavljanju pariskoj publici (u prvom kolu nije bilo publike zbog policijskog časa). 

Srpski teniser je potom imao i šta da kaže velikom broju navijača koji su došli da ga podrže!

- Pozdrav svima, hvala vam na podršci. Srećan sam zbog ove pobede. Igrao sam protiv igrača koji je specijalista za šljaku. Podigao je igru u trećem setu, ali na kraju sam dobro servirao i dobio ovaj meč - obratio se Đoković publici na francuskom i oduševio ih. 

Foto: Tanjug/AP

Ambicije su jasne - trofej. 

- Kao i svake godine želim da odem što je dalje moguće na ovom turniru. Priprema za ovaj grend slem je bila dobra, udarao sam čisto, nisam imao fizičkih problema i osećam da mi je samopouzdanje na visokom nivou. Sutra ću se okrenuti razmišljanju o narednom protivniku i priprtemama za taj meč - zagrmeo je Novak i dobio gromoglasan aplauz od prisutnih na terenu "Filip Šatrije". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 2 godine

Bravo Nole! Vidi se da te je hrvatska majka odhranila! Tako treba!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija