• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2021

12:29

STREPE POSLE OVIH REČI VAJDE! Đoković nikada ovako nije igrao u Parizu!

Reuters

Tenis

STREPE POSLE OVIH REČI VAJDE! Đoković nikada ovako nije igrao u Parizu!

Podeli vest

Marjan Vajda, trener Novaka Đokovića, veruje da srpski as može da obori sve preostale rekorde, i postane najbolji u istoriji tenisa

Prvi teniser sveta u ponedeljka igra za četvrtfinale Rolan Garosa protiv Italijana 19-godišnjeg Lorenca Musetija, ne pre 13.30 na terenu "Filip Šatrije“.

Vajda kaže da Đoković u Parizu igra sjajno čak bolje nego ranije, smatra da je sada Novak bolji na šljaci  nego 2016. kada je osvojio Rolan Garos.

Foto: Starsportphoto

 

- Imam osećaj da je upravo tako! Ima više varijacija i rešenja. Fizički, tehnički i taktički je ove godine odličan i ako se sve bude složilo i išlo kako treba, mislim da može da uradi ono što mu je cilj, a to je da osvoji Rolan Garos - rekao je Vajda u intervjuu za "Novosti".

Dešava se da srpski as polomi reket ili uđe u neku raspravu čak i sa navijačima. Vajdu to ne brine.

- Nervi su uključeni u svaki udarac, svaku loptu, i kad ponekad sve ne ide kako želiš, kad krene u lošem pravcu, kad dođe prelomni trenutak, tražiš način da se vratiš. Sve je to u redu. To je tenis, emocije su sastavni deo ove igre. A Novak je perfekcionista i želi da svaki put bude sve bolji, pa kad izgubi fokus, malo se iznervira, ali to je sasvim u redu. Tenis je samo igra.

Foto: Starsportphoto

Marjan Vajda

Svi se pitaju da li će Novak oboriti grend slem rekord, po broju osvojenih titula.

- Idemo od dana do dana. Zaista uživam u njegovoj igri danas. Fokusiraćemo se na to da svojimo ovaj trofej. Na to ću kao trener ostati usredsređen. Naravno da je sposoban! Ako bude zdrav, a sada je to tako, može da dobije sledećih nekoliko grend slemova i da bude najbolji! To mu je cilj, ima potencijal, igru, sve što mu je potrebno i mislim da to može da ostvari. Potvrđuje svakog dana da je sposoban da potuče rekorde.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija