• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2021

15:01

VOLI SRBE, ĆEVAPE I JEDNU HRVATICU, BEKER KAŽE DA MOŽE DA POBEDI NOVAKA! Upoznajte Đokovićevog sledećeg rivala!

reuters

Tenis

VOLI SRBE, ĆEVAPE I JEDNU HRVATICU, BEKER KAŽE DA MOŽE DA POBEDI NOVAKA! Upoznajte Đokovićevog sledećeg rivala!

Podeli vest

Italijanski teniser Mateo Beretini, koji je nedavno trijumfovao na Beograd openu, je rival Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa

Bivši trener prvog igrača sveta Boris Beker dao je prednost devetom teniseru sveta protiv osvajača 18 grend slem titula.

Sada se svi pitaju ko je taj Italijan, koji je, kako smatra Nemac, favorit protiv Srbina. Beretini ima 25 godina i predvodi mlađu gardu. Nije igrao u osmini finala pošto mu je Rodžer Federer predao meč bez borbe. Inače, Švajcarac mu je idol.

- Za mene je Beretini u prednosti. Imao je slobodan dan, a ni ranije nije imao duge mečeve. Sada je vrlo pažljivo posmatrao duel sa Musetijem i video je da je Đoković pobediv - rekao je Beker u najavi meča.

Foto: reuters

 

Beretini je poznat po snažnom servisu i forhendu, igra agresivno, sjajno se kreće, izlazi na mrežu, dok mu je bekhend  dosta slabiji. Pre dve godine je ušao u TOP 10, a ne snalazi se najbolje ni kada je pod pritiskom rivala. Sa Đokovićem je odigrao samo jedan meč i poražen je pre dve godine na mastersu u Londonu.

Četvrtfinale Rolan Garosa mu je drugi najbolji uspeh na grend slemovima, jer je pre dve godine igrao u polufinalu US Opena.

Foto: reuters

 

Bereti je inače u vezi sa Hrvaticom Ajlom Tomljanović koja, doduše, nastupa pod zastavom Australije, a ona je bivša devojka Nika Kirjosa.

Da ne zaboravimo, obožava Beograd, Srbe i ćevape.

Hrana je bila sjajna, jeo sam ćevape! Nisam vegan, ali poštujem šta radi Novak Đoković za životinje i njegovu ishranu. Zaista sam uživao, a organizacija je bila odlična - rekao je Beretini pre nekolikom dana nakon što je osvojio trofej na Dorćolu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija