• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2021

23:30

ITALIJAN PITAO NOLETA DA LI JE SREO SVETOG SAVU NA PAUZI?! Nole nije mogao da prestane da se smeje! MOJI ANĐELI ČUVARI SU TU! /VIDEO/

Tanjug/AP Photo

Tenis

ITALIJAN PITAO NOLETA DA LI JE SREO SVETOG SAVU NA PAUZI?! Nole nije mogao da prestane da se smeje! MOJI ANĐELI ČUVARI SU TU! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Stefanosa Cicipasa u finalu Rolan Garosa

Đoković je uspeo da se vrati od 0:2 i na kraju podigne drugi put trofej na "Filip Šatrije" stadionu. Utisak je da je Novak pao nakon prvog seta koji je izgubio u taj-brejku! 

- Pa, da, pomalo me je bolelo. Ništa se specijalno nije dogodilo kako bi me sprečilo da igram. Ipak, jesam osetio posledice ongo pada, jedno pola sata me je to držalo. Pad u igri mi je poremetio tempo, udario malo i mentalno, pa sam se mučio i na servisu, nisam mogao baš da pogodim prvi servis... Ne želim da oduzmem Cicipasu sjajnu igru i omalovažim dva osvojena seta - rekao je Novak. 

Foto: Reuters

Srpski teniser je osvojio 19. grend slem titula, dve na Rolan Garosu, a novinar Ubaldo (Italijan poznat po šaljivom intervjuu sa Novakom - Not too bad ) je želeo da sazna šta se dešava kada Đoković ode u svlačionicu, jer se vrati na teren kao potpuno preporođen čovek, poput supermena koji ne može da promaši i koga rivali ne mogu da slome iako igraju neverovatan tenis. Italijan je čak i spomenuo Svetog Savu! 

Novače, čestitam na neverovatnom uspehu, nemam reči, samo ću reći 84 turnira, 19 Grend slemova, 35 pobeda u pet setova, ništa izgleda ne može da te zaustavi. Želim da znam šta se dešava nakon što odeš u toalet. Jer otišao si tamo i vratio se posle Musetija sa 0:2, i postao novi igrač. Isto je bilo i protiv Beretinija i protiv Nadala, danas je Cicipas rekao da je Đoković bio drugi igrač kada se vratio sa pauze. Da li si sreo Svetog Savu, velikog sveca ii zaštitnika Srbije ili šta?

Novak se nasmejao i odgovorio:

- Moji anđeli čuvari su tu. Imam svoj posebni ugao, to je tajna i to ne smem da otkrijem, ali za sada je odrađivalo veliki posao - kaže najbolji svetski teniser.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija