• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2021

07:00

DA LI ĆE SE NOVAK PROŠETATI DO FINALA? Kanađani su Đokovićeve stare mušterije, nije izgubio nijedan meč! Šapovalovu se ne piše dobro!

tanjug/ap photo

Tenis

DA LI ĆE SE NOVAK PROŠETATI DO FINALA? Kanađani su Đokovićeve stare mušterije, nije izgubio nijedan meč! Šapovalovu se ne piše dobro!

Podeli vest

U polufinalu Vimbldona Novak Đoković igraće u petak (ne pre 16.30, RTS 1) protiv Kanađanina Denisa Šapovalova

Šapovalov, 12. teniser sveta u sjajnoj je formi. Redom su u Londonu padali Filip Kolšrajber, Pablo Anduhar, Endi Marej, Robert Bautista Agut, i Karen Hačanov u četvrtinalu.

S druge strane, prvi teniser sveta je do polufinala stigao preko Džeka Drejpera, Kevina Andersona, Denisa Kudle, Kristijana Garina i Martona Fučoviča.

Foto: AP PHOTO

 

Mladi Šapovalov je napravio rezultat karijere plasmanom u polufinale jednog grend slema. nema sumnje da će biti izuzetno motivisan, ali Đoković ne mora da brine. 

Osim toga što naša s igra strašan tenis, nikada bije izbio od tenisera iz Kanade. Protiv Denisa Šapovalova vodi sa 6:0, Miliša Raonića, koji je 22. na svetu, pobedio je 12 puta na isto toliko mečeva. 

Foto: Tanjug

Denis Šapovalov

Maksimalan skor ima i protiv Vaseka Pospišila, 65. na ATP listi - 5:0. Protiv odličnog Feliksa Ožea Alijasima, 19. na svetu, prvi teniser sveta još nije igrao.

Nada se Šapovalov da bi mogao da pobedi Đokovića, ali s obzirom na to da Srbin obožava da igra sa Kanađanima, male su mu šanse.

- On je najbolji na svetu, ali mislim da je sve moguće. Na početku meča će biti 0:0 i ništa drugo nije bitno. Imam veru u sebe i svoj tim, zaista mislim da je sve otvoreno - podvukao je Šapovalov. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 2 godine

Molim Vas da zbog jednog naslova ne baksuzirate Novaku.Sećam se dobro reportera RTS V.Mijaljevića , koji je prepar godina,proglasio pobedu Novaka nad Vavrinkom na Rolan Garosu a posle toga Novak je izgubio.Svi proroci posle Hrista mogu da jedu ....

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17