• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2021

20:38

ĐOKOVIĆ ME MOTIVIŠE! On je razlog MOG PORAZA! ITALIJAN HVALIO NOLETA NA SAV GLAS! /VIDEO/

printscreen

Tenis

ĐOKOVIĆ ME MOTIVIŠE! On je razlog MOG PORAZA! ITALIJAN HVALIO NOLETA NA SAV GLAS! /VIDEO/

Podeli vest

Sjajni italijanski teniser Mateo Beretini poražen je sa 3:1 od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona, a onda nije štedeo reči hvale na srpskog asa

Novak Đoković je kralj Vimbldona i što je još važnije, kralj tenisa! Pobedio je Italijana Matea Beretinija sa 3:1 (6:7, 6:4, 6:4 , 6:3 ) u finalu Vimbldona i posle lavovske borbe protiv rivala, ali i publike u Londonu ispisao je svoje ime zlatnim slovima u istoriju "belog sporta". Beretini nije krio oduševljenje Novakom! 

- Nisam odigrao najbolji meč, ali to je zahvaljujući Novaku, on me je natero da igram tako! On je jedan od najboljih ikada! Ovo su bile dve neverovatne nedelje za mene! Znam da mogu da osvojim ovu titulu! Radiću na tome narednih meseci i godina!

Rekao je Beretini da je pobediti Novaka mnogo teško, jer je on najbolji igrač na svetu!

- Novak pokazuje da je najbolji igrač i najteži za pobediti! Čak znači još više ako pobedite baš njega u finalu! Izgubio sam od najboljeg i to je činjenica! Moj nivo raste i moj tenis takođe, čim sam došao do njega! Da bih pobedio njega, moram da napredujem još! Kao što je on rekao da ga Rafa i Rodžer teraju da napreduje, tako i on mene motiviše! Počastvovan sam što igram sa Novakom, Rodžerom i Nadalom! Sve sam im bliže! Odrastao sam gledajući ih, a sada imam šansu da igram protiv njih na visokom nivou!

Foto: Tanjug/AP

 

Zanimalo je novinare zašto je tako teško dobiti Novaka!

- Razlog na koji neutrališe moje oružje, servise, forhende, kako pokriva teren! To je neverovatno! Samo on to može da uradi! Moram mnogo da radim da bih mogao da ga pobedim! Taktički je najbolji igrač ikada uz Rodžera! On je odigrao 30. finale, a ja prvo! Jedva čekam da se ponovo sastanemo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17