• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2021

07:11

BEKER ZNA KO JE NAJVEĆA PRETNJA NOVAKU NA US OPENU! Evo ko je NJEGOV favorit!

Tenis

BEKER ZNA KO JE NAJVEĆA PRETNJA NOVAKU NA US OPENU! Evo ko je NJEGOV favorit!

Podeli vest

Nekadašnji sjajni teniser, Boris Beker uveren je da će se Novak Đoković najviše pitati kada je reč o trofeju na predstojećem US Openu

Za slavnog Borisa Bekera nema dileme ko je favorit na poslednjem Grend slemu u sezoni!

 - Novak je prvi na svetu, osvajač tri slema u ovoj sezoni. Ako Novak nije prvi favorit za ovaj turnir, ko je onda? Da, istina je da nije igrao nijedan pripremni turnir na tvrdoj podlozi, ali veoma je iskusan i dobro poznaje svoje telo. Što se sportske strane tiče, ima nekoliko igrača koji mi se veoma dopadaju - rekao je Boris.

Foto: Reuters

 

Nemac zna da će Đokoviću najveće prepreke biti trio Zverev - Cicipas - Medvedev.

- Nemac koji se zove Aleksander Zverev je po meni u samom vrhu liste favorita. Naravno i Cicipas, koji kuca na vrata. I onda Medvedev koji igra prelepo. Zadovoljstvo je gledati ga. Nikad ne znate tačno šta će da se dogodi, mislim da ni on sam to ne zna. Đoković je moj prvi favorit, pa Zverev, Medvedev je treći i Cicipas četvrti -  napravio je Beker svoj raspored favorita...

Nekadašnji novakov trener tvrdi da je Đoković uradio pravu stvar kada je otišao na odmor posle neuspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Foto: Reuters

 

- Osvajanje grend slema je najteži zadatak u tenisu. Da je nastavio da igra, ostao bi bez daha u drugoj nedelji u Njujorku. Nisu idealne pripreme, on uvek igra turnir pre Njujorka, ali ove godine je drugačije. Osvojio je i Pariz i tamo je igrao turnir pre toga, ranije mu to nije uspelo. Onda je igrao Vimbldon bez pripremnog turnira i osvojio ga takođe. Ove godine sve je drugačije i možda se to uklapa u njegove planove. Trebalo mu je da odmori, pogotovo na mentalnom planu posle vrlo napornog dela godine - zaključio je Beker.

Beker je nedavno objasnio da zna zašto je Đoković igrao u Tokiju.

- On nikada neće izneveriti svoju zemlju. Ali, fizički i psihički više nije mogao da igra. Naravno, usledile su kritike, ali to je druga strana slave. Novak je kritikovan više nego ijedan teniser ikada. To je cena slave koju on plaća dugo vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17