• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2021

15:41

NOVAK PODRŽAO CICIPASA! EVO ŠTA KAŽE O BESU MAREJA I ZVEREVA! Trebalo bi da se uvede NOVO pravilo u TENISU!

Tanjug

Tenis

NOVAK PODRŽAO CICIPASA! EVO ŠTA KAŽE O BESU MAREJA I ZVEREVA! Trebalo bi da se uvede NOVO pravilo u TENISU!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković lako je savladao Talona Grikspora iz Holandije 3-0 (6:2, 6:3, 6:2), a osim pitanja vezanih za narednog protivnika Keija Nišikorija, Srbin je upitan da prokomentariše i ponašanje Stefanosa Cicipasa

Nije prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, koji se zalaže za prava igrača, moglo da ga zaobiđe ni pitanje o tome šta misli o pauzama za toalet koje su u centru pažnje zbog Stefanosa Cicipasa.

- Video sam da je on izjavio da ako ne radi ništa što je protivno pravilo, ako je u skladu s pravilima, zašto ga kritikuju? Ako to prekrši, onda treba da snosi posledice. Tu sam saglasan sa njime. Međutim, razumem i Endija i Zvereva, koji su se pobunili u poslednjih nekoliko mečeva – Zverev u Sinsinatiju, Endi ovde. Ipak treba da postoji neka granica, gde ti kao igrač osetiš da si odsutan predugo i da to utiče na protivnika- rekao je Novak i dodao:

Foto: Tanjug

 

Ali ako gledamo po pravilima, on ništa nije prekršio. Mi zato definitivno u ovom sportu moramo da stavimo ograničenje, da li je to tri, pet, šest, sedam minuta, koliko god. Da se uključi štoperica onog trenutka kada napustiš teren i da to mora da se poštuje. Ne znam zašto je to neodređeno, možeš da ostaneš dva, a možeš i 20 minuta!

Foto: Tanjug

 

- To pravilo mora da se promeni. Razumem Endija i zašto je zamerio Cicipasu, jer se ohladio, to s jedne strane nije fer, ali razumem i Cicipasa koji kaže 'neodređeno je, nemam štopericu, niti mi bilo ko otkucava vreme. To je sve što mogu da kažem- jasan je najbolji igrač sveta.

Foto: Tanjug/AP

 

Upitan je Nole i gde pronalazi svoj mir u Njujorku i kako se opušta pred mečeve... 

- Ja sam i van Njujorka. Odsedam kod prijatelja na imanju u Nju Džersiju već godinama unazad tokom turnira. Upravo zbog buke, galame i svega što je sastavni deo Njujorka. To je jedan od najuzbudljivijih i najzabavnijih gradova na svetu. Četiri-pet noći sam zato odsedao u gradu, ali kada se približio turnir, samo sam se preselio tamo gde sam povezan sa prirodom. Tamo imam svoj mir, svoje utočište, što mi pomaže da napunim baterije i da očuvam ono što je neophodno za turnir – energiju, fizičku, mentalnu i emotivnu. Nekad volim da se opustim, da prošetam Central parkom, ali uglavnom sam van Njujorka, to mi dozvoljava da se lepo opustim - zaključio je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17