• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2021

16:36

POBEDA NAD ĐOKOVIĆEM MI JE PROMENILA SVE! Nemac puca od samopouzdanja na US Openu!

reuters

Tenis

POBEDA NAD ĐOKOVIĆEM MI JE PROMENILA SVE! Nemac puca od samopouzdanja na US Openu!

Podeli vest

Aleksandar Zverev je govorio posle brzinske i sjajne pobede nad Albertom Ramos-Vinjolasom 6:1, 6:0, 6:3 za plasman u treće kolo Grend slema u Njujorku.

Videlo se iz aviona da Zverev "puca" od samopouzdanja, a i sam je priznao da je za to zaslužan i trijumf nad Novakom Đokovićem u polufinalu Olimpijskih igara!

- Osećam se samouvereno. Pobeda nad Đokovićem u Tokiju je promenila sve. Potvrda olimpijskog zlata sa titulom u Sinsinatiju je od ogromnog značaja. Mislim da na ovom US openu dolaze vrlo zanimljivi dani- rekao je Zverev.

Foto: Tanjug/AP

 

Istakao je da mu je bitno što je završio meč za samo 75 minuta igre.

- Servis je ključ moje igre, sada funkcioniše savršeno. Odlično je što sam uspeo da prebrodim dve prepreke tako brzo. Nije preporučljivo provesti na terenu mnogo sati u prvoj nedelji, što mi se događalo dosta puta- završio je Zverev.

Foto: USA Today

 

Aktuelni olimpijski šampion tokom celog meča nije dozvolio rivalu brejk i potvrdio je da je u životnoj formi!

Podsetimo, Zverev će u sledećem kolu igrati protiv Amerikanca Džeka Soka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija