• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

17:41

ŠOK! Novak podlegao PRITISKU i zato je IGRAO DUBL! SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO RAZLOG KRAHA U TOKIJU! To ga je ZABETONIRALO!

Starsportphoto

Tenis

ŠOK! Novak podlegao PRITISKU i zato je IGRAO DUBL! SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO RAZLOG KRAHA U TOKIJU! To ga je ZABETONIRALO!

Podeli vest

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta, osvrnuo se na nedavno održane Olimpijske igre i neuspeh Novaka u Tokiju

Novak Đoković je na Olimpijskim igrama stigao do polufinala u singlu i miks dublu paralelno, ali je oba meča izgubio!

Nakon toga je poražen u meču za bronzu u singlu, a u miks dublu sa Ninom Stojanović je predao meč.

Foto: reuters

 

Mesec dana kasnije Srđan Đoković je otkrio šta je sve mučilo Novaka, koji se u Njujorku bori da kompletira "Zlatni slem". Na Novaka je bio vršen veliki pritisak da nastupi u obe konkurencije.

- Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo, isto mu se dogodilo i na prethodnim Olimpijskim igrama kada je igrao dubl sa Zimonjićem, I tada je podlegao pritiscima- rekao je Srđan Đoković u intervjuu za "Ekspres".

Foto: Starsportphoto

 

Iz reprezentacije su dali savet da se usresredi samo na jednu konkurenciju ali mu je želja rekla da igra u obe i to je, prema rečima Srđana Đokovića, bila greška.

- Trebalo je da se fokusira na singl i siguran sam da bi tako u obe situacije izašao kao pobednik - dodao je on.

Foto: Reuters

 

- Pre Tokija imao je Rolan Garos i Vimbldon bio je izmoren i psihički i fizički. Ostao je u olimpijskom selu, nije hteo da ide u hotel. Želeo je da bude sa drugarima. jer ovaj posao kojim se on bavi, namerno kažem posao, je potpuno asocijalan. On traži društvo, druženje, željan je sa nekim da razmeni mišljenje - zaključio je Srđan Đoković.

Podsetimo, Novak u noći između petka i subote od 1.00 posle ponoći igra protiv Aleksandra Zvereva u polufinalu US opena. Pre njih će se u prvom polufinalu sastati Feliks Ože Alijasim i Danil Medvedev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poligraf

pre 2 godine

Jeste,pritiskala ga Ninočka,naročito noću!??

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17