• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2021

19:06

KIRJOS NE PRESTAJE DA OMALOVAŽAVA NOVAKA! Ponovo VELIČAO Federera i rekao da je GOAT!

USA Today

Tenis

KIRJOS NE PRESTAJE DA OMALOVAŽAVA NOVAKA! Ponovo VELIČAO Federera i rekao da je GOAT!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos nastavlja da "dominira" sa izjavama, ali van terena

Godinama već Nik Kirjos služi za haos na ATP turu, a poslednjih meseci Australijanac je i više nego u centru kontroverzi. Trenutno je aktuelna tema vezana za njega i njegovu bivšu devojku, ona ga je optužila za vređanje i varanje, ali ni to ga ne sprečava da se u javnosti oglašava i sudi drugim sportistima. 

Kirjos je najavio da neće dugo igrati tenis, a koliko ga je igrao u poslednje dve godine činjenica je da je već na pragu penzije. Poznato je da ne voli Novaka Đokovića, a svet će ga posle aktivnog bavljenja više pamtiti po tome nego po dobrim partijama. 

Foto: USA Today

Ne voli on Novaka, ali ni Nadal, a jedini koji ima "prođu" kod Nika Kirjosa je Rodžer Federer. Švajcarac stoji na 20 grend slem titula i pitanje je momenta kada će ga Rafael Nadal i/ili Novak Đoković prestići. Ispao je iz "Top 10", a kraj karijere je sve bliži. Ipak, australijski teniser nema dilemu - Federer je najbolji. 

- Ko je najveći? Bio sam veoma zastrašen kada sam ga prvi put video i posle toga je uvek imao auru kakvu ne poseduje nijedan teniser na svetu. On je sjajan tip, druželjubiv i prijatan, sa sjajnim smislom za humor - rekao je Kirjos. 

Ako se gledaju čiste brojke, dileme nema! Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, budući da su igrali u istoj eri lako je bilo uporediti rezultate i doći do jednostavnog zaključka. Ipak, u poslednje vreme sve češće se ubacuju nove teorije u cilju veličanja Rodžera Federera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 2 godine

Zasto nasi mladi na drustvenim mrezama ne odgovore ovoj hulji i obicnoj bitangi po ponasanju .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija