• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

16:43

NE PRESTAJE DA PLJUJE NOVAKA! Legendarni teniser se NALSAĐUJE zbog Đokovićevih problema! Nadal će ga PRESTIĆI na Australijan openu!

ap photo

Tenis

NE PRESTAJE DA PLJUJE NOVAKA! Legendarni teniser se NALSAĐUJE zbog Đokovićevih problema! Nadal će ga PRESTIĆI na Australijan openu!

Podeli vest

Nekada najbolji dubl igrač sveta Tod Vudbridž nastavlja sa svojom negativnom propagandom protiv Novaka Đokovića

Vlasti u australijskoj dražvi Viktorija donele su odluku da će na prvom grend slemu naredne godine igrati samo teniseri koji su vakcinisani. Nije se to dopalo Novaku Đokoviću koji nikada nije javno govorio o tome da li je ili nije primio vakcinu, a kako vreme odmiče pritisak na najboljem teniseru svih vremena je sve jači. 

Jedan od "stručnjaka" koji se svakodnevno oglašava i deli "savete" Novaku Đokoviću je i legendarni dubl igrač Tod Vudbidž. Australijanac, koji je osvojio 16 grend slem titula tokom karijere u dublu i miksu, uveren je da će odluka Rafe Nadala da ide u Melburnu "pritisnuti" Novaka.

Vudbridž je u svojoj izjavi za "2GB Radio" poručio da će Novak Đoković dobro razmisliti nakon što je Rafael Nadal objavio da je spreman za Australijan open. 

- Ono što je sada jasno je da je Nadal izazvao Novaka. Izazov je u tome da Novak razmišlja, 'da li će Nada osvojiti 21. slem i pobeći mi za jednu titulu?' Da li Novak želi da se tako nešto dogodi? Nisam siguran da želi da bude u toj poziciji, tako da će Novak u nekom trenutnu morati da donese odluku da li će se vakcinisati - rekao je Vudbridž.

Foto: Tanjug/AP

Izjave Australijanca deluju kao da se raduje problemima koji mogu da se dogode Novaku Đokoviću, a za kraj je rekao da najboljem teniseru svih vremena ponestaje i vremena i prostora da donese pravu odluku. 

- Novak čini da svi i dalje nagađamo. Na kraju, to samo povećava pritisak na njega da donese ovu ili onu odluku. I ko to zna, možda je već i odlučio - zaključio je Australijanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Hey Tod ….eat your heart out! IDEMOOO NOLE❤️❤️❤️??????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija