• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2021

17:22

POTRES U SVETU TENISA! Prvi čovek Rolan Garosa podneo ostavku!

reuters

Tenis

POTRES U SVETU TENISA! Prvi čovek Rolan Garosa podneo ostavku!

Podeli vest

Gi Forže, direktor Rolan Garosa i Mastersa u Parizu, podneo je ostavku na obe funkcije

Kako prenosi francuski Ekip, Francuski teniski savez nije saopštio razloge za ostavku niti ko bi mogao da ga zameni na ovim funkcijama.

Gi Forže je bio direktor Rolan Garosa od 2016. godine. U prethodnih pet godina renoviran je čitav kompleks turnira, uključujući centralni stadion koji je dobio pokretni krov i rasvetu.

Na čelu Mastersa u glavnom gradu Francuske Forže je bio čak devet godina, a taj turnir je postao jedan od najboljih iz 1000 kategorije.

Foto: Tanjug/AP

 

Za sada nije objavljeno ko će zameniti Foržea,  ali je najavljeno da će u narednih nekoliko dana biti poznato ko će doći na Foržeovo prestižno mesto. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 10 meseci

Nole naš ponos, veliki sportista i još veći Srbin

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija