• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

23:01

NOVAK SE VAKCINISAO!? Progovorio Đokovićev veliki prijatelj i rival!

Tenis

NOVAK SE VAKCINISAO!? Progovorio Đokovićev veliki prijatelj i rival!

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej smatra da se najbolji teniser sveta Novak Đoković vakcinisao i da će igrati na Australijan openu

Dugogodišnji veliki rival, ali i prijatelj sadašnjeg prvog reketa sveta, Endi Marej, veruje da se Đoković vakcinisao i očekuje ga u Melburnu idućeg meseca! 

Foto: AP PHOTO

 

Novak i dalje mudro ćuti i još nije otkrio da li se vakcinisao! Za ceo svet njegov nastup na Australijan openu je pod znakom pitanja.

Foto: AP PHOTO

 

On je na spisku učesnika prvog Grend slema sezone, ali jasno je da ako se nije vakcinisao, neće moći da igra.

- Iskreno, ne znam kakva je situacija s Novakom, ali poslednje što sam video jeste da je na listi prijavljenih igrača za Australian open. S tim u vezi, pretpostavljam da je i vakcinisan. Pravila su nam rečena, a to je da ako želiš da igraš, onda moraš biti vakcinisan. Zbog toga pretpostavljam da se to i dogodilo! Na kraju krajeva, svi želimo da najbolji igrači nastupaju na najvećim turnirima. To je ono što turnire čini zanimljivim, a Novak pokušava da obori rekord i da dođe do 21. Grend slema u karijeri. Ima fantastičan skor u Melburnu i nadam se da će biti tamo - poručio je Endi Marej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija