• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2022

11:05

ŠIPTARI PRISVOJILI SRBINA, NOVOG ĐOKOVIĆA! Albanac iz Gnjilana ga finansira! Srbija gubi jednog od najvećih talenata?

printscreen

Tenis

ŠIPTARI PRISVOJILI SRBINA, NOVOG ĐOKOVIĆA! Albanac iz Gnjilana ga finansira! Srbija gubi jednog od najvećih talenata?

Podeli vest

Mladi teniser 15-godišnji Filip Pavić (15) iz Novog Brda na Kosovu i Metohiji jedan je od najvećih mladiH talenata i on će u Šajcarskoj nastaviti da trenira i napreduje

Kako prenose mediji u Švajcarskoj to mu je omogućio Albanac iz Gnjilana, sponzor, koji je svestan da Filip nema adekvatne uslove za trening i da su mu potrebni bolji uslovi.

Mladi teniser tri godine nema trenera, a osvojio je preko 30 turnira i trenutno je četvrtoplasirani među teniserima takozvanog Kosova do 16 godina.

Švajcarski mediji ga porede sa velikim Novakom Đokovićem i raduju se što će nastaviti razvoj u njihovoj zemlji.

- Želja mi je da krene da igra za neku reprezentaciju, ako mu baš ponude da igra za njih ja bih ga pustio - rekao je nedavno za Slobodnu Evropu Goran Pavić, otac mladog tenisera.

Foto: printscreen

 

Mladić koji najviše voli da igra na šljaci i da gleda Đokovića i koji navija za Crvenu zvezdu, jedini je Srbin koji igra na turnirima i takmičenjima koji su pod okriljem Teniskog saveza tzv. Kosova, pa ga zbog toga i računaju kao "svog" . Sajt "Le Canton 27" je konstatovao bi bi tzv. Kosovo moglo moda da dobije svog Novaka Đokovića'.

Predsednik Teniskog saveza tzv. Kosova, Jeton Haderđonaj je rekao:

- Ali ako Filip u budućnosti bude imao hrabrosti i volje da igra za našu tenisku federaciju, mi ćemo to oberučke da prihvatimo - poručio je Haderđonaj, a prenela Slobodna Evropa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ćikula

pre 2 godine

Imaju li ovi i jednog pametnog čoveka u bilo kojoj oblasti, da ne prihvataju tuđe. Nema glupavije i neobrazovanije nacije . I oni kao što imaju neke diplome su kupili. Oni još nisu sišli sa drveta.

cccc

pre 2 godine

Kada imamo za sve pare zašto nismo dali i za ovo dete.

Dušan

pre 2 godine

Možda krenu da ga sponzorišu Šaćiri i Čaka. Švajcarska je čudo od zemlje.

Penzionerj

pre 2 godine

To nesme da se desi, kakvi šiptari, da za njih igra. Nemaju nikakvo poreklo pa bi sve da prisvoje. Kada to čuje Predsednik Vučić, sigurno će naći rešenje i za tog našeg dečaka.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

....mladi teniser tri godine nema trenera ... Ako je toliko dobar i znacajan za Srbiju m zasto soavate tri godine ? Uvjek nam -vam je poslje netko drugi kriv .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17