• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2022

08:09

BEDNIJE NE MOŽE! BRUKA I SRAMOTA ATP! Prave se da Novak ne postoji! Navijači su bili nemilosrdni! (VIDEO)

reuters

Tenis

BEDNIJE NE MOŽE! BRUKA I SRAMOTA ATP! Prave se da Novak ne postoji! Navijači su bili nemilosrdni! (VIDEO)

Podeli vest

ATP nastavlja da ponižava prvog tenisera sveta Novaka Đokovića

Mesecima traje sukob Novaka Đokovića i ATP-a. Od momenta kada je Novak osnovao PTPA, novi Savez tenisera, s ciljem da pomogne igračima posebno slabije plasirani, ATP ne bira sredstva da diskredituje Novaka Đokovića.

Sada je ATP pokušao na ponizi Đokovića na društvenim mrežama i napravili su totalni haos, navijači su pobesneli.

Naime, ATP je objavio video snimak koji predstavlja pregled prethodne godine i najavu ove sa opisom "Ovo je 2022. Ovo je tenis".

Objavili su kompilaciju najboljih poteza tenisera i još jednom pokazali koliko mrze Novaka Đokovića. Na video snimku koji traje 60 sekundi ATP nije stavi nijednu sekvencu na kojoj je Đoković, ne pojavljej se ni u jednom kadru prvi teniser sveta.

Usledio je napad Novakovih besmoh navijača, pa je ATP, kada je video reakcije odlučio da obriše video snimak. Osvanuo je novi snimak na društvenim mrežama. U njemu je Novak, ali ne onako kako zaslužuje. 

Foto: Tanjug/AP

 

Ovo je video zapis posle dodatnog montiranja.

 

 

 

- Novak je najbolji ikada koji je igrao tenis. Čak ni to što ga nema u videu neće izbrisati ono što je uradio - jedan je od komentara.

- "Samo me zanima da znam zašto ste postavili onaj prethodni video i kasnije ga obrisali?

Molim te, nemoj da mi kažeš da nije bilo Novaka na njemu. Da li je to stvarno istina?

-  Nažalost, da. Taman kada pomisliš da ne mogu da potonu dublje. Zaista ne mogu da potonu dublje.

Budalaštinu ATP-a prkomentarisao je korisnik Tvitera koji je upisan kao "USB". 

- Postavili su video snimak na kom se nalaze svi vrhunski teniser osim Đokovića. Ljudi su se žalili i u pravu su. I onda ATP sakrije komentare? Stvarno? Sada je sve izašlo na videlo. Mrze ga.

 

 

 

Neki komentari potpuno su uklonjeni sa novom objavom.

- "Mržnja prema Novaku je toliko j***** velika da čak ne žele ni da ga stave u video zapis. "Jedva da sam video Đokovića. Šokantno." "Kako možete tako da tretirate prvog igrača sveta i nekog ko je aktuelni šampion na tri grend slem turnira". "On je čovek koji će oboriti ATP, on je veći od ATP" - smao su neki od komenatar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17