• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2022

16:12

OVA ŽENA JE KRIVA ZA SVE! Podlo! Razapela je Đokovića

printscreen

Tenis

OVA ŽENA JE KRIVA ZA SVE! Podlo! Razapela je Đokovića

Podeli vest

Australijanci su Novaku Đokoviću odobrili medicinsko izuzeće od vakcine, ali je nastao haos kada je prvi teniser sveta stigao u Melburn

Za sve je kriva Džala Pulford, ministarka sport u Vladi Viktorije, koja baš mrzi Novaka Đokovića pa je poručila da želi da Rafael Nadal osvoji Australijan open.

Nastao je potpuni haos nakon što je Novak stigao u Melburn. Vlasti države Viktorija odbile su zahtev da obezbede adekvatnu vizu za ulazak u Australiju Novaka Đokovića. Tačnije, pomenuta ministarka! Kako prenose tamošnji mediji njegov tim je podneo pogrešan zahtev. Naime, viza koju su tražili ne podrazumeva mogućnost medicinskog izuzeća za ulazak nevakcinisanih u zemlju. Mada, ovo je malo sumnjivio. Znamo da Novakov tim čine surovi profesionalci pa je nevrovatno da naprave ovakovu grešku. Pre će biti da Australijanci traže način sebe da "operu".

Ali, Granična služba ima diskreciono pravo da mu na licu mesta izda vizu, ali je ona to prebacila na vlasti Viktorije. Nastavlja se politička igra u Australiji preko Novakovih leđa, bruka i sramota.

Foto: printscreen

Novak Đoković

Posle izjave o Ppancu, Džala Pulford našla se na udaru navijača na društvenim mrežama. Mnogi njenu izjavu smatraju kao mešanje politike u sport.

Ona je najavila da Vlada Australije neće podržati Đokovićevu aplikaciju za vizu i navela je da je "pitanje vize pitanje za političare, dok je pitanje medicinskog izuzeća, pitanje za doktore". Međutim, nije izdržala pa je na kraju pokazala mržnju prema Đokoviću. Jasno je da kod nje ima više od striktnog poštovanja pravila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 2 godine

nole i ja sam se vakcinisao mogao si i ti...!!!

PONIZENJE

pre 2 godine

Deportuju se kriminalci, uvredili su i ponizili ovim Novaka i nas, i obrukali sebe za 100 zivota.

Ljuba

pre 2 godine

Celava nakaza i zemlje naseljenih kriminalaca, odlucuje ko ce igrati ,a ko ne. J..... Nadal tako odvratnu. I celu Australiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija