• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

02:11

TOTALNI PREOKRET! Novaka čeka ludački put od 28.000 kilometara! Ovako može do vize!

Tenis

TOTALNI PREOKRET! Novaka čeka ludački put od 28.000 kilometara! Ovako može do vize!

Podeli vest

Australijski političari zabranili su Novaku Đokoviću ulazak u Melburn, poništili su mu vizu

Iako je prethodno dobio odobrenje nezavisne državne komisije da može da igra na Australijan openu zahvaljujući medicinskom izuzeće od vakcine, nije mogao da uđe u Australiju. 

Na carini su procenili posle višečasovnog maltretiranja, da zahtev koji je predao nije zadovoljavajući, pa mu nisu dali vizu. Novak se i posle toga nije predavao, njegovi advokati pripremaju žalbu sudu Viktorije.

Foto: reuters

 

Međutim, još luđe vesti stižu iz Australije. Čak i ako odbiju žalbu, Đoković bi pored deportacije mogao ponovo da aplicira za vizu.

Novinar "The Age" Sam Meklur kaže da bi Novak ipak mogao da igra u Melburnu. Potrebno je posle odbijanja za vizu da se vrati u Srbiji, što je od 13.700 kilometara, odnosno skoro 28.000 dva smera, podnese ispravan zahtev za vizu, a potom se vrati na vreme pred početak Australijan opena koji startuje 17. januara. On se u tekstu poziva na izvot iz organizacije Australijan opena.

Foto: reuters

 

Bila bi to totalna ludnica, ali s obzirom na to šta mu mu priredili u Melburnu, bilo bi sjajno kada bi se zaintatio Novak i ovo uradio. Vratio se, dobii vizu, a onda je sve još jednom razbio na terenu!

I novinar Klint Stenvej iz "9News" navodi da Đoković i pored deportacije može da ponovo da aplicira za vizu.

Podsećamo, izuzeće je odobreno od strane organizatora turnira nakon što su dva lekarska odbora odobrila prijavu prvog tenisera sveta. li, to je izazvalo bes među Australijancima, a političaru su požurili da im se dodvore pa preko leđa prvog tenisera sveta. 

Đokoviću nisu dali vizu uprkos činjenici da su čak neki igrači pod istim uslovima ušli u Australiju. Srbin navodno nije ispunuo sve uslove, ne navide se naravno  detalji.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejan

pre 2 godine

Svasta, nije lud da se vraca pa da ga opet ponizavaju. Nek slavi Bozic u svojoj Srbiji, ucinili su mu uslugu. Ma u zivotu vise ni nogom ne treba da kroci u tu zatrvorsku koloniju, ja bih im najiskrenije i one bokale vratio pa nek pi***ju u njih. On je najbolji svih vremena a oni su najvei olos svih vremena.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija