• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

11:35

TOTALNI CIRKUS U AUSTRALIJII! Zabranili Ruskinji da igra, pa se predomislili!

ap photo

Tenis

TOTALNI CIRKUS U AUSTRALIJII! Zabranili Ruskinji da igra, pa se predomislili!

Podeli vest

Totalni cirkus u Australiji! Proretali su Novaka Đokovića nakon pto su ga 12 dana maltretirali, ali su nastavili da se brukaju

Australinanci menjaju pravila kako im se ćefne. Prvo su dali vizu i medicinsko izuzeće Novaku Đokoviću, pa promenili pravila nakon što je prvi teniser sveta stigao u Melburn. Ministar za imigracije Aleks Hok mu je uzeo vizu, Novak se žalio i na Federlanim sudu su definitivno presekli i odlučili da ga deportuju.

Ruskinja Natalija Vihljanceva (24) nije mogla da stigne na turnir iako je vakcinisana. Ali, sada kada je Australijan open počeo, ona je dobila lepe vesti.

Iako su do danas zabranjivali ulaz u zemlju teniserima koji su vakcinisani Sputnjikom, Australija je donela odluku da sada prizna i tu vakcinu. Za Ruskinju je prekasno, ona je još davno ispala iz konkurencije za ovaj turnir, pa je na društvenim mrežama mogla samo ironično da proslavi odluku australijskih vlasti.

- Ljudi, imam neverovatne vesti za vas. Kao što možda znate, australijska vlada jutros je priznala vakcinu Sputnjik V - napisala je Nata na tviteru, uz hešteg "BoljeIkadNegoNikad".

Podsećamo, ruska tenisera prva je koja je ukazala na probleme u Australiji, jer je upravo ona otkrila da i pored vakcinacije neće biti u mogućnosti da uđe u zemlju i nastupi na turniru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 2 godine

I onda kažu da nije zavera protiv pravoslavaca? Ovo je vrhunac licemerja, čekali su da prođe žreb i da turnir zvanično i praktično počne pa se onda "setili" da priznaju rusku vakcinu i onda bezobrazno devojci to javljaju, bukvalno joj se smeju u lice. Odvratni anglosaksonci, potomci britanskih robijaša i ološa ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija