• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2022

13:39

NAVIJAČI, ŠTA VI KAŽETE? Da li će se Novak Đoković vakcinisati kako bi nastavio pohod na 21. grend slem? (ANKETA)

Tanjug/ap photo

Tenis

NAVIJAČI, ŠTA VI KAŽETE? Da li će se Novak Đoković vakcinisati kako bi nastavio pohod na 21. grend slem? (ANKETA)

Podeli vest

Australijanci su deportovali Novaka Đokovića i nisu mu dozvolili da se bori za deseti trofej u Melburnu i rekordni 21. grend slem u karijeri

Kako sad stvari stoje Novak Đoković je posle proterivanja iz Australije pred velikim izazov, jer mu se sve više vrata zatvara.

U ponedeljak su francuske vlasti promenile zakon, tako da će na Rolan Garosu moći da se takmiče samo vakcinisani.

To nije sve! Premijer Španije Pedro Sančez jasno stavio do znanja da Novak može u tu zemlju samo ukoliko bude pratio zdravstvene protokole. Novak Đoković poseduje kuću u Marbelji i putovao je u Španiju tokom decembra, kako bi trenirao, pa ostaje pitanje da li će mere pooštravati ili olabaviti. Po sadašnjim, Španci zahtevaju potvrdu o vakcinaciji, negativan pi-si-ar test ili potvrdu o oporavku od virusa korona.

Takođe, vakcinacija će biti uslov za igranje na Ju Es openu i Vimbldonu. Pitanje je koji će biti sledeći potaze Novaka Đokovića? Da li promeniti stavove zbog karijere kako bi nastavio pogod na 21. grend slem.

 

 

Anketa

 

Australija je proterala Novaka Đokovića, kako su objasnili, jer je opasnost po "javni interes", odnosno zbog toga što može da utuče na ljude da se ne vakcinišu

Obrukala se Australija maltretiranjem najboljeg tenisera, a teror je trajao 12 dana. Zabranili su mu da opet ispiše istoriju, da osvojio 10. grend slem u Melburnu, 21. istorijski najveći trofej u karijeri koji bi pretako Rafaela Nadala i Rodžera Federera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laza

pre 2 godine

Mi smo uvek mogli, a i sada bi mogli, sa malo više mudrosti da Ljubav pobedi silu..

Bozo

pre 2 godine

Interesantno je kako se premijeri raznih zemalja samo njemu obraćaju,kao da je jedini nevakcinisani teniser na svijetu.... Novak više ne moze da utice na nikog,ko je mislio da se vakcinise,vakcinisao se.... Licemjerno je da drzava(australija) koja ima 95%vakcinisanih ima svaki dan po 170.000.novozarazenih i to vakcinisanih.... Mislim da se neće vakcinisati. Licno bih volio da to uradi i sve ih spusti na nacin da osvaja turnire ,to bi im bilo najteze...

laki

pre 2 godine

Nikad nije rekao da nece da se vakcinise. Velika je razlika izmedju "necu da se vakcinisem" i "rano je da bilo sta kazem. O vakcinama se jos nista nezna, videcemo kako ce se sve odvijati". Prema tome vi antivakseri samo sanjajte da vas Novak podrzava.

Milojko

pre 2 godine

Nije on toliko lud,zdravlje i zivot su preci od grem slemova...

bolo

pre 2 godine

Ma on će naterati sve njih da se razvikcinišu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija