• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

13:31

SLAVNI BRITANAC SAVETUJE NOVAKA! Đoković rizikuje KARIJERU! Nadam se...

Tenis

SLAVNI BRITANAC SAVETUJE NOVAKA! Đoković rizikuje KARIJERU! Nadam se...

Podeli vest

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman upozorio je Novaka Đokovića da odlukom o nevakcinisanju protiv koronavirusa rizikuje sopstvenu karijeru

Henman, koji je Aktuelni komentator "Eurosporta" je istakao da je teško predvideti šta će se dešavati sa svetskom pandemijom, ali da izgledi za Đokovića nisu najbolji.

Foto: printscreen

 

- Cela situacija je bila fijasko. Đoković je došao u Australiju, proveo četiri dana u karantinu i na kraju bio deportovan. U ovoj situaciji nije bilo pobednika. Cela priča nije dobra ni za Tenisku federaciju Australije, ni za njihovu Vladu, ni za Đokovića koji je došao u Melburn ali nije mogao da učestvuje na turniru. To je veoma razočaravajuće i za navijače i za Novaka, zato se nadam da se tako nešto više neće ponoviti! Za mene je sada pitanje koji je sledeći Đokovićev potez. Za njega će biti veoma teško da uspešno nastavi karijeru ako ne bude dva puta vakcinisan. U suprotnom, moći će da igra u veoma limitiranom broju država- rekao je Henman.

 

 

Henman se slaže da Đoković ima pravo izbora.

- To je apsolutno njegova odluka, da li želi da se vakciniše ili ne. Ali kao ljubitelj tenisa i kao neko ko se više puta uverio šta sve Novak može da uradi na terenu, veoma se nadam da ćemo ga veoma brzo videti na terenu - poručio je Henman.

Đoković će sledeći turnir igrati u Dubaiju iz serije 500 u drugoj polovini februara. Postoje dobri izgledi da bi mogao da nastupi na Rolan Garosu, gde je nedavno odlučeno da osobe koje su preležale kovid u poslednjih šest meseci mogu da uđu u Francusku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17