• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2022

12:36

MISLIĆU NA NOVAKA U FINALU! Medvedev OTVORENO o ĐOKOVIĆU!

Tenis

MISLIĆU NA NOVAKA U FINALU! Medvedev OTVORENO o ĐOKOVIĆU!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale Australijan opena

Medvedev je posle velike borbe i dva i po sata tenisa savladao Stefanosa Cicipasa. Istorijat njihovih mečeva dosta je uticao na tenzije i rivalitet, ali Rus ističe da je sve to normalno budući da su u samom vrhu tenisa. 

- Obojica smo mladi, počelo je sve u Majamiju. Svaki meč je poseban protiv Cicipasa, moramo da se sastajemo u finišu tirnira jer smo u vrhu. Zadovoljan sam što sam uspeo da pobedim, bio je tesan meč - rekao je Medvedev. 

Mats je potom konstatovao da je Cicipas bio nekoliko puta brži od Medvedeva, ali se Rus brzo adatpirao i odveo meč u "mirnije vode" koje njemu više odgovaraju. 

- Teško je objasniti, Stefanos je ofanzivan, ide na mrežu i želi kontrolu nad poenom. Neke udarce sam apsorbovao, noge su mi bile spore zato što sam umoran. Nije očekivao da ću stići neke lopte, trudio sam se da udarim jače kako ne bi dobio lake poene i kontrolu nad dešavanjima - objasnio je Rus.

Foto: Tanjug/AP

Nije Medvedev bio preterano zadovoljan svojim današnjim izdanjem.

- Osećam da sam danas dosta promašivao, bilo je grešaka koje su mogle skupo da me koštaju. Nisam zadovoljan, ali kada igraš pre toga više od četiri i po sata nije lako izaći i pogoditi svaki udarac. Nadam se da ću protiv Rafaela biti spremniji i bolje pogađati - dodao je Danil Medvedev. 

Ruski teniser će u finalu igrati protiv Rafaela Nadala koji se bori za 21. grend slem titulu koja bi mu donela prednost u odnosu na Novaka Đokovića i Rodžera Federera! 

- Misliću na Novaka pre i posle meča, ali tokom partije ne. Možda budem mislio i na Rodžera malo - podvukao je Rus. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 2 godine

Nemoj da se*es nego da uzmes tu titulu...Nemoj da te zmija ujede da bude drugacije

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17