• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2022

09:50

NEĆETE VEROVATI, JELENA JANKOVIĆ NE LIČI NA SEBE! Konačno u javnosti, promenila je imidž! (FOTO)

Tenis

NEĆETE VEROVATI, JELENA JANKOVIĆ NE LIČI NA SEBE! Konačno u javnosti, promenila je imidž! (FOTO)

Podeli vest

Srpska teniserka Jelena Janković se retko pojavljuje u javnosti, ali konačno je izašla iz ilegale i sve ostavila bez teksta

Nedavno je proslavila rođendan ćerke Une, a potom je otputovala u Sjedinjene Američke Države na "rođendan" slavnog WTA turnira.

Turnir u Čarlstonu proslavio je 50 godina od osnivanja, a u finalu je slavila Belinda Benčić. Švajcarska teniserka je savladala Ons Žabur posle tri seta (6:1, 5:7, 6:4).

Na tribinama bile brojne teniske legende, između ostalih i naša, nekadašnja broj jedan - Jelena Janković. Nikada nije zvanično saopštila da se penzionisala, ko zna, možda se vrati. Turnir u Čarlstonu osvojila je 2007. godine,možda sada poželi da se vrati na teren.

Pored Srpkinje u loži su bile i Rozi Kasals, Aranča Sančez, Meri Pirs i Sabine Lisicki, koje su se ponovo fotografisale sa titulom koju su podizale u toku karijere.

Foto: Starsportphoto

Jelena Janković promenila imidž

 

Jelena Janković se retko pojavljuje u javnosti. Povremeno se pojavi njena fotografija. Poslednji put smo je videli 1. decembra prošle godine, kada je frizer objavio fotografiju sa njom. Jelena je sa doktorom Brankom Baraćem dobila ćerku, a od kada je odigrala poslednji teniski meč gotovo da je nema u medijima.

U SAD se pojavila u narandžastom odelu koje je privuklo veliku pažnju, mnogi je nisu prepoznali, a fanovi su pohvalili njen novi stajling.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija