• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

14:54

NOVAK ISKREN DO KOSKE: Nadal je moj NAJVEĆI RIVAL i sazreo sam ZBOG NJEGA!

tanjug/AP Photo/Michel Euler

Tenis

NOVAK ISKREN DO KOSKE: Nadal je moj NAJVEĆI RIVAL i sazreo sam ZBOG NJEGA!

Podeli vest

Novak Đoković trijumfom u Rimu napravio je sjajnu uvetiru pred drugi grend slem sezone, Rolan Garos

Srpski as ušao u 370. nedelju vladavine na ATP listi i spreman je da napadne 21. titulu sa jednog od četiri prestižna turnira velike četvorke.

Novak je pred odbranu trofeja u Parizu pričaoo svojim najvećim rivalima u karijeri, Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.  Novinari su želeli da znaju ko mu je od njih dvojice veći rival!

Foto: Tanjug/AP

 

- Uvek smo se dobro takmičili. Federer i Nadal su oduvek bili tu, ali za mene, Nadal je moj najveći rival u karijeri. Sazreo sam kao igrač jer me je on gurao da idem u tom pravcu- rekao je Novak za "Marku".

Foto: Tanjug

 

Kada su ga pitali razmišlja li poput svojih rivala i o povlačenju, Nole je bio odsečan!

- Ne osećam da sam na kraju karijere, godine su samo običan broj!

Foto: Tanjug/AP

 

Novak je po kladionicama favorit broj jedan za Rolan Garos.

- Što se tiče rankinga i toga kako sam igrao proteklih nedelja, svakako vidim sebe kao jednog od favorita. Ne provodim mnogo vremena u razmišljanju o tome ko će pobediti ili ko ima najveće šanse. Uvek mislim na sebe. Idem tamo sa najvećim ambicijama, posebno zbog toga kako sam igrao u Rimu. Dopadaju mi se moje šanse. Očigledno je da je žreb nešto na šta ne mogu da utičem, ali on će svakako odrediti moj put ka daljoj fazi turnira. Igra se u tri dobijena seta, svaki drugi dan. To je grend slem. Drugačije je, morate tome različito i da pristupite. Ipak, zbog toga kako sam se osećao na terenu poslednjih nedelja, mislim da mogu da doguram daleko- poručio je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija