• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

17:34

ĐERE O MEDVEDEVU: Nisam TO očekivao!

Tanjug/AP

Tenis

ĐERE O MEDVEDEVU: Nisam TO očekivao!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere nije očekivao tako dobru igru Danila Medvedeva u drugom kolu Rolan Garosa.

Naš predstavnik je poražen rezultatom 6:3, 6:4, 6:3, čime je završio takmičenje na Otvorenom prvenstvu Francuske.

- On je igrao dosta dobro, čini mi se, možda nisam to očekivao. Nisam igrao na svom najvišem nivou, pravio sam greške u bitnim trenucima, i kada sam imao prilike da presudim poen- rekao je Đere.

Foto: Reuters

 

Bilo je pitanje da li će uopšte nastupiti u Parizu.

- Imam manju rupturu u aduktoru, razmišljao sam da li uopšte da dođem. Posle dva seta, ne pamtim da sam bio gore fizički. Nije se odmah protumačila tako povreda, prvo su mislili da je kost upaljena. I jeste, ali zbog rupture. Da mi je neko rekao pre osam dana da ću stići do drugog kola i da odigram meč od početka do kraja, bio bih srećan. Sama povreda je počela da mi smeta tek u trećrm setu, ali nisam mnogo trenirao i verovatno sam se zato tako osećao u trećem setu- dodao je Đere.

Na kraju je otkrio i planove za nastavak sezone.

- Sada sledi pauza, doktori procenjuju sedam do deset dana, najviše dve nedelje. Verujem da ću da se oporavim do Vimbldona, možda počnem već da radim kondiciju posle nekoliko dana ako budem mogao. Prijavio sam i Hale i Majorku, verujem da ću biti spreman za Majorku sigurno- zaključio je Đere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija