• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

16:29

KECMANOVIĆ BESAN KAO RIS! Nisam se POJAVIO NA TERENU...

Reuters

Tenis

KECMANOVIĆ BESAN KAO RIS! Nisam se POJAVIO NA TERENU...

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je u trećem kolu Rolan Garosa pošto ga je sa 3:0 savladao Danil Medvedev

Nadali su se navijači u Srbiji da bi Miomir Kecmanović na krilima dobre forme mogao do velikog iznenađenja i pobede nad drugim teniserom sveta, ali... Miša nije bio na prepoznatljivom nivou što je Danil Medvedev umeo da iskoristi i upiše ogroman i važan trijumf. 

Nakon meča, Kecmanović je bio izuzetno ljut na sebe zbog slabe partije, ali je napomenuo i to da ne voli šljaku. 

- Igrao sam bolje na šljaci nego prethodnih godina, ali ne bih sebe smatrao odličnim igračem na šljaci. Ja se nisam pojavio na terenu, ali on je bio dobar. Počeo sam da igram tek krajem drugog seta. On vraća mnogo lopti. Pretpostavljam da može daleko, mislim da će neko sa druge strane žreba pobediti, ali on je ipak drugi teniser sveta - rekao je Kecmanović posle meča. 

Srpski teniser smatra da je prekasno počeo da igra kako želi, ali i kada je počeo to nije bilo kontinuirano. 

- Kad se budem setio da krenem da igram od početka, moći ću da dobijem ovakve mečeve. Do tad ću ih gubiti. Ne znam šta je u pitanju, ali moram da se rešim toga. Imam samopouzdanja, ali džaba dok ne rešim ove probleme. Meni uvek treba nekoliko puta da se dese gluposti da bih to promenio, nadam se da sada neće biti tako - dodao je srpski teniser. 

Foto: reuters

Miomir Kecmanović ističe da ga Danil Medvedev nije iznenadio taktički, ali da je delovao dosta dobro na terenu. 

- Nije me ničim iznenadio, znao sam koliko je dobar. Više me iznenadilo kako sam ja ušao, igrao, ponašao se… Ja sam mu dosta pomogao danas, trebalo je manje da grešim. I njemu je lakše da igra dobro kada sam ja grešio - podvukao je Miomir Kecmanović i rekao da će naredni turnir na kom će igrati biti Hale. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17