• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2022

07:00

MOLIO NOVAKA DA TRENIRAJU ZAJEDNO, ALI SRBIN MU NIJE OMILJENI TENISER! Najveća senzacija na Rolan Garosu otkirala ko je njegov HEROJ IZ DETINJSTVA!

REUTERS/Yves Herman

Tenis

MOLIO NOVAKA DA TRENIRAJU ZAJEDNO, ALI SRBIN MU NIJE OMILJENI TENISER! Najveća senzacija na Rolan Garosu otkirala ko je njegov HEROJ IZ DETINJSTVA!

Podeli vest

Holger Rune je po prvi put u jednom četvrtfinalu grend slem turnira

Mladi Danac (19) je izbacio prošlogodišnjeg finalistu, Stefanosa Cicipasa rezultatom 7:5, 3:6, 6:3, 6:4.

Nakon ovog velikog trijumfa, Rune je otkrio da se oseća sjajno.

- Da, rekao bih da je ovo velika pobeda za mene. Pobedio sam broja tri u Minhenu i sada četvrtog na svetu na još većem takmičenju. Sjajan je osećaj, bio je to odličan meč. Veoma teška prva dva seta, onda sam se malo opustio i igrao zaista dobro, veoma agresivno, koristio sam šanse. Na kraju je bilo nervozno, ali sam se dobro snašao - kaže Rune.

U četvrtfinalu će igrati protiv devetog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda.

Foto: Tanjug/AP

- Što se tiče Kaspera, naravno da je po renkingu očigledan favorit. Istina je i da me je poslednji put pobedio i to ga čini favoritom. Ipak, ovo je novi meč. Novo okruženje, novi teren, sve. Znate, da vidimo šta će se dogoditi. Možemo samo u sredu da znamo ko će pobediti - rekao je on.

Zatim je otkrio ko je njegov teniski idol.

- Prvi idol mi je bio Rodžer Federer. On mi je oduvek bio idol kada sam bio dečak. Ono zbog čega ga posebno volim je njegov stil igre, njegova tranzicija ka mreži je prava retkost. Ovih dana gledate većinom igrače koji udaraju sa osnovne linije, što jače mogu. Gledati ga kako igra je više od gledanja udaraca, forhenda i bekhenda, on inspiriše. Mnogo pomaže mojoj igri, jer ja se trudim ne da igram baš kao Rodžer, ali da koristim više udaraca od forhenda i bekhenda - kaže Holge Rune.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17