• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

15:29

DA LI ĆE NADAL IGRATI NA VIMBLDONU? Rafin stric OTKRIO ono što je ceo svet ČEKAO!

reuters

Tenis

DA LI ĆE NADAL IGRATI NA VIMBLDONU? Rafin stric OTKRIO ono što je ceo svet ČEKAO!

Podeli vest

Rafael Nadal biće gotovo sigurno akter predstojećeg Vimbldona, ovu informaciju je potvrdio njegov stric Toni

Ceo Rolan Garos, koji je osvojio po rekordni 14. put, kralj šljake je odigrao pod injekcijama zbog navodnih bolova, pa su mnogi bili ubeđeni da će preskočiti najprestižniji Grend slem.

- Rekao mi je da je bolje. Mislim da će igrati na Vimbldonu - rekao je Toni Nadal, otkrivši da Rafa kreće sa treninzima na travi u Majorki već u ponedeljak.

Takmičenje na Vimbldonu kreće 27. juna i završava se 10. jula, a titulu brani najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Toni Nadal je u nedavnom intervjuu poručio da je uveren kako Rafa može i do trofeja u Londonu.

- I dalje je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Vimbldona. Tamo je igrao pet finala zaredom - istakao je Rafaelov stric.

Inače, Rafa Nadal je pehar na Vimbldonu osvajao 2008. i 2010. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Ma Nadal je folirant u produkt globalistickog sveta, niti je stvarno vakcinisan, niti je toliko tesko povredjen, ali zato jeste dopingovan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija