• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2022

14:16

AMERIKANAC UPOZORAVA! Đoković je favorit, ali Kirjos bi mogao da iznenadi!

reuters

Tenis

AMERIKANAC UPOZORAVA! Đoković je favorit, ali Kirjos bi mogao da iznenadi!

Podeli vest

Proslavljeni američki teniser Bred Gilbert izjavio je da je Novak Ðoković glavni favorit za osvajanje titule na predstojećem Vimbldonu, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN)

Novak Ðoković brani titulu u Londonu, a osvojio je poslednja tri Vimbldona. Srpski teniser je ukupno šest puta trijumfovao na Otvorenom prvenstvu Engleske.

Američki mediji tvrde da je Ðoković u poslednjih nekoliko godina apsolutni favorit na Vimbldonu, pošto Rodžer Federer više nije u konkurenciji za titule.

Foto: Twitter

Bred Gilbert navija za Novaka Đokovića

- Ðoković je glavni favorit. Prošle godine bih ga izabrao kao prvaka bez premca, ali ove godine nije igrao tako dobro, mada je i dalje najbolji igrač na travi. Naravno, to ne mora ništa da znači, jer je Rafael Nadal stigao posle sjajne serije turnira i na pola puta je da osvoji kalendarski grend slem. Ako prođe prvu nedelju, Nadal je definitivno u igri - rekao je Gilbert.

On je istakao da bi australijski teniser Nik Kirjos mogao da bude prijatno iznenađenje na Vimbldonu.

- On je moj treći favorit, jer su ostali nosioci ranjivi na travi. Ima dobar servis i nemojte da budete šokirani ako ne stigne do polufinala ili finala - naveo je Gilbert.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija