• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

16:26

SKANDALOZAN I SRAMAN PROPUST! Novaka predstavili kao HRVATA! (FOTO)

reuters

Tenis

SKANDALOZAN I SRAMAN PROPUST! Novaka predstavili kao HRVATA! (FOTO)

Podeli vest

Organizatori Rolan Garosa napravili su ogroman propust na društvenim mrežama

Svetski tenis sa nestrpljenjem čekao je duel Novaka Đokovića i Nika Kirjosa u finalu Vimbldona, a duel srpskog i australijskog tenisera najavio je i Rolan Garos. Ipak, Francuzi su se pošteno ogrešili i napravili ogroman propust budući da su pored imena Novaka Đokovića stavili pogrešnu zastavu. 

Naime, na zvaničnoj Fejsbuk stranici Rolan Garosa pojavila se ojbava, a pored imena Novaka Đokovića umesto zastave Srbije pojavila se zastava Hrvatske! Navijači su se odmah pobunili, usledila je lavina komentara, a kada su shvatili njihova greška je ispravljena! 

Foto: printscreen

Poznato je da internet pamti sve, pa su tako društvene mreže preplavljene greškom Rolan Garosa. Teško da će navijači u Srbiji oprostiti Francuzima ogroman propust... Nema sumnje, neviđeni skandal i neodgovornost ljudi koji uređuju zvaničnu stranicu Rolan Garosa.

Bilo kako bilo, posle dva seta u Londonu je izjednačeno. Nik Kirjos je poveo sa 1:0, ali je Đoković ubrzo prebacio u višu brzinu i eksresno stigao do izjednačenja!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija