• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

07:09

BRUTALNO UNIŠTAVAJU ĐOKOVIĆA! Katastrofa, Novak bi mogao da ispadne iz Top 20!

tanug/ap

Tenis

BRUTALNO UNIŠTAVAJU ĐOKOVIĆA! Katastrofa, Novak bi mogao da ispadne iz Top 20!

Podeli vest

Novak Đoković je posle pobede na Vimbldonu pao na sedmo mesto na ATP listi, a u nastavku sezone mogao bi da doživi još drastičniji pad

Nažalost, najbolji srpski teniser bi do kraja sezone, ako ne bude igrao, mogao da padne čak ispod 20. mesta. Novak Đoković je osvojio Vimbldon, pa ostao bez 2.000 bodova, jer je ATP kaznio Vimbldon tako što je zabranio bodovanje, jer je Velika Britanija oduzela pravo Rusima i Belorusima da se takmiče.

Novak pada na ATP listi

Prethodno nije mogao da brani trofej u Australiji, jer nije vakcinisan, a dobio je i trogodišnju zabranu ulaska u tu zemlju. Nije mogao ni da se takmiči na Indijan Velsu i Majamiju, jer je uslov za ulazak u SAD  za strane državljane vakcina protiv kovida. 

Naš as je i sada u problemu zbog vakcine. Novak je rekao da nema nameru da se vakciniše pred Ju Es open (od 29. avgusta), pa se nada da će se Amerikanci smilovati i promeniti pravilo. S obzirom na stroge kovid protokole u SAD gotovo je izvesno da Novak neće moći da igra ni u Njujorku, jer je vakcina i dalje uslov za ulazak u Ameriku. 

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković se neče vakcinisati zbog Ju Es opena

Đoković je prošle godine igrao finale, pa bu u slučaju da ne igra izgubio 1.200 bodova. Takođe, neće moći ni da igra na mastersu u Montrealu u Kanadi (od 7.avgusta), pobeda je vredna 1.000 bodova, kao i masters u Sinsinatiju, koji počinje nedelju dana kasnije. 

Foto: tanug/ap

Da li će se Amerikanci smilovati Novaku

Novak je posle osvajanja Vimbldona rekao da neće igrati do kraja sezone, odnosno Završnog mastersa ukoliko ne bude mogao da se takmiči u Njujorku. Svestan je da će pasti na ATP listi, ali mu grend slem donosi plasman na Završni masters, ako bude među 20 najboljih tenisera na svetu. Nole se nada se će biti!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gordana

pre 1 godinu

Novaka niko za sto godina nece prestici u broju sedmica kao broj 1, i to vise nije prioritet niti je vise vazno, nego grand slamovi. Da osvoji jos nekoliko grand slamova i one Masterse koje on odabere, i zvanicno i po svim kriterijimia ce biti GOAT.

Pavle

pre 1 godinu

Novaka niko ne unistava. Nije se vakcinisao, na to ima pravo. Ostala pravila odredjuju drugi. Sam je rekao da ce prihvatiti posljedice svoje odlike. Cemu se onda nada?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17