• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2022

11:06

SKANDAL TRESE TENISKI SVET!  Francuskinja optužila trenera za se**ualno zlostavljanje!

printscreen

Tenis

SKANDAL TRESE TENISKI SVET! Francuskinja optužila trenera za se**ualno zlostavljanje!

Podeli vest

Francuska teniserka, Fiona Fero optužila je bivšeg trenera Pjera Butejra za se**ualno zlostavljanje dok je bila tinejdžerka

Devojka koja se nalazi na 259. mestu WTA liste nije više želela da ćuti!

Ona kaže da je Butejr krivično delo počinio u periodu od 2012. do 2015. godine, dok njegova advokatica kaže je da je Butejr "priznao da je do veze došlo, ali da je to bila ljubavna priča i da nikakva prinuda nije postojala".

 

 

Ogorčena zbog ove izjave, Fero je na društvenim mrežama opovrgla ove tvrdnje i kazala da ni na kakav odnos sa trenerom nije pristala. Inače, svedok na sudu biće i teniserka Aliz Korne, koja je sa Butejrom sarađivala 10 godina.

 

 

Fero je na US openu je ispala u prvom kolu, a ajbolji rezultat na Grend slemu joj je osmina finala Rolan Garosa 2020, dok joj je najbolji plasman u karijeri 39. mesto u martu prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GASKE PRED MEČ SA NADALOM: Poštuj igru, nikad se ne zna!
Tenis

GASKE PRED MEČ SA NADALOM: Poštuj igru, nikad se ne zna!

Miomir Kecmanovič završio je takmičenje na US Openu u drugom kolu ovog grend slema, nakon što je poražen od francuskog veterana Rišara Gaskea rezultatom 6:2, 6:4, 4:6,6:4. Francuz je sada spreman kao zapeta puška za Rafaela Nadala

03.09.2022

09:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija