• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

19:15

KAKAV CRNI DOPING! MOĆNA PORUKA NOVAKU IZ AUSTRALIJE! Ljudi, to je smešno, uključite mozak!

tanjug/ap

Tenis

KAKAV CRNI DOPING! MOĆNA PORUKA NOVAKU IZ AUSTRALIJE! Ljudi, to je smešno, uključite mozak!

Podeli vest

Doping, kako da ne?! I dalje se ne stišava bura koju je podigao jedan detalj iz finala Mastersa u Parizu... Ipak, brojne ličnosti iz sveta tenisa podržavaju Novaka Đokovića, posle optužbi o navodnom korišćenju nedozvoljenih supstanci.

Podsetimo, jedan gledalac snimio je momenat u kom čuveni Noletov fizioterapeut Ulises Badio priprema napitak za srpskog asa, a potom ga šalje po jednoj skupljačici loptice na teren. 

Taj "ljubitelj tenisa" po završetku meča između Đokovića i Runea putem Tvitera je podelio ovaj video-materijal koji kruži društvenim mrežama sa rečima

- Šta mu ovo daju usred meča i zašto deluje toliko sumnjivo? - jasno aludirajući da se radi o nekoj nedozvoljenoj supstanci.

Jedan u moru onih koji se oglasio i stao na stranu srpskog asa jeste teniser iz Australije, zanimljivo, u kojoj je Đoković razapet nakon ovogodišnjeg Australijan opena. U pitanju je DŽon Milman, koji je poslao podršku Noletu putem Tvitera, i pozvao sve na trezveno i racionalno razmišljanje.

Foto: reuters

Džon Milman

- Previše pažnje za člana tima koji meša sportska pića... To je potpuno smešna ideja da se nešto sprema, stadion je pun, kamere su svuda, piće pomešano u njihovom "boksu". Mislim, upotrebite samo malo logike ovde, možda samo ne žele da daju prednost bilo kome - napisao je Milman na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija