• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2023

22:50

NOVAK JE NEGLEDLJIV I DOSADAN POPUT KRIKETA! Legendarni TENISER šokirao JAVNOST izjavama o Đokoviću!

reuters

Tenis

NOVAK JE NEGLEDLJIV I DOSADAN POPUT KRIKETA! Legendarni TENISER šokirao JAVNOST izjavama o Đokoviću!

Podeli vest

Legendarni čileanski teniser Marselo Rios smatra da su Novak Đoković i Rodžer Federer dosadni.

Više od dve decenije traje era velike trojke. Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer haraju svetskim tenisom skoro 30 godina, a sve to ostavilo je posledice na "zanimljivost" takmičenja. 

Mnogi smatraju da je velika trojka tenis popularizovala u svetu, ali se sa tim stavom ne slaže Marselo Rios. Nekada najbolji teniser sveta smatra da su Novak Đoković i Rodžer Federer dosadni, te da je mnogo interesantnije gledati Fabija Fonjinija i Nika Kirjosa. 

- Federer po meni nije od igrača koje kad vidite kažete, 'kako je uzbudljivo'. Dopada mi se kako igra, jer to radi sa neviđenom lakoćom, veoma je inteligentan na terenu, veoma dobar. Ali on nije Kirjos, Fonjini koje dok gledate čekate da naprave zbrku, nered. To je daleko interesantnije. Ni Novak mi na terenu ne deluje tako zabavno - rekao je Rios. 

Čileanac je dodao da je tenis Novaka Đokovića negledljiv i dosadan poput kriketa... Ipak, od Rios nas je u prošlosti navikao na krajnje čudne izjave, a treba pomenuti da je 1997. godine nakon osvajanja Monte Karla rekao kako mu novčana nagrada nije porkila gubitak koji je imao u kazinu. 

Foto: ap photo

Ostao je poznat i po tome što je bio diskvalifikovan sa turnira u Los Anđelesu kada je vređao sudiju u stolici.

- Tenis je uvek imao restrikcije. Psuješ, kazne te; baciš reket, nova kazna. Na konferencijama za medije nisi mogao da pričaš loše o bilo kome. Na Vimbldonu si obučen u belo i ne ličiš ni na šta. Tenis je dosadan, to je kao gledanje kriketa. I onda se pojavi momak kao Kirjos i donese revoluciju. Puni stadione, on je spektakl. I mene su smatrali 'pogrešnim'. Privlačaio sam pažnju bacanjem reketa, ili psovkama. Ljudi se se zabavljali - rekao je Rios. 

Za kraj, Čileanac je istakao da nema nameru da se ikada bavi trenerskim poslom pa sve i da ga Rožder Federer lično pozove. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 1 godinu

Ovog vaseg legendarnog tenisera vise se ne seca ni pola njegove familije. Gdje ga nadete on to prica o Velikom Noletu samo da bi neko cuo za njega.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17