• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

23:52

KECMANOVIĆ DOBIO TRILER U MAJAMIJU! Srbin posle TRI SATA srušio Umbera!

Tanjug/AP

Tenis

KECMANOVIĆ DOBIO TRILER U MAJAMIJU! Srbin posle TRI SATA srušio Umbera!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Majamija pošto je sa 2:1 bio bolji od Uga Umbera.

Laslo Đere nije uspeo, ali zato jeste Miomir Kecmanović. Srpski teniser plasirao se u treće kolo Majamija pošto je sa 2:1 bio bolji od Uga Umbera. Njega u narednoj rundi takmičenja očekuje duel sa Andrejem Rubljevim koji je ranije danas savlado Džej Džej Volfa sa 2:0. 

Veliku borbu vodili su Kecmanović i Umber na Floridi. Meč je trajao gotovo tri sata, a odluka o pobedniku pala je u taj-brejku trećeg seta. Srpski teniser bio je mirniji u odlučujućim momentima i tako zakazao okršaj sa šestim nosiocem na turniru. 

Foto: Tanjug/AP

Kecmanović je dobrio prvi set zahvaljujući brejku u sedmom gemu. Bilo je to dovoljno srpskom teniseru da povede, ali je Francuz u drugom uspeo da odgovori i vrati se u meč. Teniseri su razmenili brejkove, te je Umber preko taj-brejka došao do izjednačenja. 

Činilo se da je Francuz u psihološkoj prednosti, a onda se Kecmanović razigrao u trećem setu. Ipak, teniseri su bili sigurni na svom servisu pa je odluka o pobedniku pala u taj-brejku gde je srpski as bio nezaustavljiv. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija