• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

07:37

ŠPANAC UĆUTKAO AMERE I NASTAVIO DA PRETI NOVAKU! Alkaraz pregazio još jednog rivala!

Tanjug

Tenis

ŠPANAC UĆUTKAO AMERE I NASTAVIO DA PRETI NOVAKU! Alkaraz pregazio još jednog rivala!

Podeli vest

Meč koji su odigrali prvi teniser sveta Karlos Alkaraz i Amerikanac Tejlor fric na mastersu u Majamiju, završen je za samo sat i 19 minuta igre, rutinskom pobedom Španca - 2:0 (6:4, 6:2).

Fenomenalno igra Karlos Alkaraz na američkoj turneji. Nakon osvojenog Indijan Velsa, stigao je do polufinala mastersa u Majamiju i to bez izgubljenog seta.

Iako se očekivala velika borba između trenutno prvog reketa sveta i Tejlora Frica koji je imao fanatičnu podršku u četvrtfinalu, ona je izostala!

Ućutkao je Karlos brzinski navijače Amerikanca, a sada još samo dve prepreke dele Alkaraza od nove titule, kojom bi odbranio i prvo mesto na ATP listi i definitivno na neko vreme udaljio Novaka Đokovića od liderske pozicije! Ipak, ukoliko Janik Siner u narednom kolu ili rival u finalu bude bolji od Španca, vratiće se Srbin na poziciju broj jedan.

Foto: Tanjug

Fric i Alkaraz

Bilo kako bilo, momak kojeg mnogi nazivaju naslednikom Rafaela Nadala deluje nezaustavljivo. Iako je Fric deseti teniser sveta, delovao je potpuno nemoćno protiv Karlosa!  Krenula su oba seta brejkom koji je napravio Španac, a iako je imao Fric dva puta priliku da odgovori u prvom setu, nije uspeo!

U drugom setu je Alkaraz dodao gas i još jednom oduzeo servis rivalu, poveo sa 5:2, a onda rutinski odservirao za pobedu i prolaz među četiri najbolja igrača na turniru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17