• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.05.2023

17:57

POZNATA TENISERKA STALA UZ NOVAKA: Đoković ima pravo da kaže "Kosovo je Srbija"

Reuters

Tenis

POZNATA TENISERKA STALA UZ NOVAKA: Đoković ima pravo da kaže "Kosovo je Srbija"

Podeli vest

Novak Đoković ima puno pravo da kaže "Kosovo je Srbija" poručila je Ukrajinka Elena Svitolina.

Svaki čovek ima pravo da izrazi svoje mišljenje, pa ne vidim zbog čega to ne bi mogao i Novak Đoković, poručila je ukrajinska teniserka Elena Svitolina. Srbin je nakon plasmana u drugo kolo Rolan Garosa izazvao veliku pažnju kada je prišao kameri i napisao "Korovo je Srbija. Stop nasilju". Digla se ogromna prašina, oglasili su se Teniski savez tzv države Kosova, zatim Olimpijski komitet tzv Kosova, ali je sa Rolan Garosa jasno poručeno da srpski teniser neće snositi nikakve posledice.

Foto: EPAIMAGES

Elena Svitolina

Iako je većina očekivala da Ukrajinka napadne Novaka, stala je u njegovu odbranu.

- Živimo u slobodnom svetu, tako da zašto ne bi Novak izrazio svoje mišljenje na ovu temu? Ako se zalažete za nešto, ako mislite da je to tako, trebalo bi to i da kažete. Ako sedite sa vašim prijateljima, pričate, naravno da ćete izraziti svoje mišljenje, tako da je i Novak izrazio svoje. Zašto to ne bi uradio - upitala je prisutne Svitolina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija